New York med habofeeling

2015Hej där! Då har sommarhettan kommit hit och jag hatälskar det. När jag är ute luktar det precis som när man är på en veckas solsemester. Den här kvava luften som är jättego men får lite panik också. Tur att vi har air conditioner i huset, vet inte hur jag hade klarat det annars. Och det är inte jättemycket sol heller.. Så förvänta er inte att jag är brun. Haha! Jag har dock ett litet problem vad de gäller kläder när man jobbar. Jag vill inte ha för kort, för långt eller för sexigt. HAAH! Försöker klä mig så mammigt som möjligt. Idag sa till och med Richard, "du måste köpa mycket mer korta kläder Tilly". Det är alltså inte bara jag som har tänkt på det ;)
 
Vilken helg jag har haft. I fredags fick jag jobba till halv tio. Jag och min värdmamma hade bestämt att jag skulle köra barnen till ett Rollerskate ställe, så skulle vi möta upp henne där och så skulle jag åka till mina vänner. Men hon hade så mycket på sitt jobb och efter ett tag ringde hon och sa att jag kunde köra hem barnen. Dock så hade barnen så himla roligt, Landon hade precis lärt sig att åka hyfsat bra efter en timmes gråtande så jag sa att jag kunde stanna tills de stängde. Det var väldigt kul och än en gång kände jag mig som en mamma. Förstår vilket helvete alla föräldrar har när det ska knytas och allt. Förstår inte alla barnfamiljer som åker upp til fjällen med barn. Fy fan att klä barn, fixa med pjäxor och allt haha!! Det var 30 min bort och jag hittade med GPSen !! Måste däremot berätta att jag aldrig har känt att det är läskigt att köra bil här. Jag har kört på väldigt stora motorvägar osv med mina kompisar och har hög volym och sjunger med. Observera att jag har full koll på vägen också ;) när jag kör haha. Men i fredags när jag då hade tre barn i baksätet kändes det lite mer läskigt. Förstår knappt egentligen inte hur alla värdfamiljer tänker med när de har en auapair. Jag menar jag kan ju bli påkörd med dom.. Och något som är väldigt konstigt med mina värdföräldrar är att de inte har en aning om hur jag kör.. Det var så himla mysigt att köra med barnen på kvällen. Landon ville att jag skulle ta en lugn låt så han kunde försöka sova och Richard satt och var med i mitt körsätt (han är den som alltid påpekar allt jag gör haha). "Tilly look at the way, isn´t it green now?". Klockan halv tio kom vi hem, jag lämnade av barnen, pratade lite snabbt med min värdpappa och sen hämtade jag upp Marce och Petra. Vi åkte sen till en kille eller ska jag säga man, 27 år.. Vi har träffat han tidigare, han har en segelbåt i Nortport. Så han bjöd in oss och hans vänner där. Vi åkte runt i viken och hade det allmänt gött. Jag åkte dock hem vid ett för att jag skulle till New York på lördagen, men kan bara säga att vi aldrig kommer träffa honom mer. Herregud! Anledingen är inte bra att skriva här haha. 
 
 
Föreställ dig att du står på Times Squerre framför Forever 21 i ett kokhett New York. Och så ser du två av dina närmare kompisar som du har kännt så länge du kan minnas. Jag grät. Åh herregud! Den känslan att få krama om dom, att känna den där tryggheten efter allt jobbigt jag har varit med om. Det var helt fanatstiskt! ÅH! Kan inte beskriva... Fanny är aupair i San Fransico och tog en veckas ledigt. Tilda tog flyget från Sverige, tog några dagars ledigt från skolan. Och så bor ju jag här.. (haha what). Vi hade det väldigt gött. Gick och strosade nästan hela helgen. Central Park, shopping, häng i en bokaffär och på ett café där MATHILDA CHRISTINA KARLSSON GICK HELT ISKALLT TILL BAREN OCH BESTÄLLDE CHAMPAGNE, utgång på kvällen i New York, gått väldigt mycket och ätit god mat. I söndags kom jag hem klockan 6 på morgonen.. Jag och Cornelia (en svensk tjej som bor här i närheten som vi mötte upp till på kvällen) tog tåget hem vid 4 och jag bokstavligt talat somnade nästan på tåget hem. Hjälp! Jag körde hem henne och körde sedan hem till soluppgången. När jag kom hem var jag så otroligt rädd för att jag skulle väcka dom. Vi går ju igenom vår garagedörr när vi går ut och in i vårt hus. Den har en motor och låter väldigt högt. När jag hade smygit upp för den gamla knarriga trappan, borstat tänderna och skulle precis lägga mig såg jag att jag hade fått ett sms från min värdmamma. Jag planerade min begravning och var nära på att skita ner mig. Men hon är ju så crazy och go haha! Hon skrev världens längsta sms om vad hon ville att jag skulle göra i veckan innan hon glömde det HAHA! På söndagen när jag hade hängt med Fanny och Tilda hela dagen satt jag på tåget hem och grät. Jag lyssnade på lugna låtar och tänkte så de knakade. Nu kommer jag att träffa Fanny och Tilda förmodligen två gånger till, men jag ville ju stanna kvar med dom. Inte åka hem till mitt hus där allt är lite konstigt. Var så avundsjuk på Tilda som senare ska hem. Tilda och Fanny, jag älskar er! 
Mötte upp Marce på Dunkin Dounts och vi hade så mycket att prata om. Grät lite tillsammans och hade det allmänt gött. Åh vad jag tycker om henne! 
 
 
Idag har jag tränat, tvättat (har aldrig svettas så mycket. Svetten rann hela tiden och ett tag rann det in i mina ögon och sved haha), lagat mat i en timme och fixat och donat. Landon hjälpte mig helt frivilligt med att vika tvätten idag. Så otroligt söt är han! Han visade mig att han är duktig på att vika tröjor och för att inte tala om byxor ;) Vi har nu bestämt att jag inte ska välja deras kläder på morgonen längre. De ska välja de själva. Älskar att se hur de utvecklas! När jag kom hit valde jag kläder för alla barnen, jag menar Brianna är 12 år.. De är dock inte super bra på att bädda sina sängar.. Men jag påminner dom hela tiden. Är i processen ang att Brianan ska sätta in disken i diskmaskinen och hon blir lika irriterad varje gång. Haha! Hon tjatar alltid om att hon inte behöver en babysitter, men då säger jag att om hon inte behöver det så ska jag inte behöva tjata ;) 
 
 
Hoppas allt är bra med er!! / en svettig Tilly som sa till brevbäraren i morse att hon ville ha snö nu varpå han sa "Välkommen till djungeln" efter att han sett mitt dygnsura hår och fukten i mitt ansikte efter kickboxningen. 
 
 
 
¨
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tilda

Jag vill också hälsa på!!😭😭😭❤️❤️ DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?