Denna oväntade kärleken jag känner åt mina små liv

2015Hej! 
 
Idag har jag haft en väldigt bra dag och mått jättebra trots några incidenter i morse. Min värdmamma tyckte att fibervattnet som jag har gjort VARJE dag sen jag kom hit till Landon smakade JÄTTE ÄCKLIGT om jag ska citera.  Jag möttes av ett hål i skafferidörren och en värdmamma som berättade obegaliga planer till den lilla aupairen jag är, som jag inte borde ha hört.... Känner att det inte är bra att jag skriver det här på bloggen, men det var väldigt starka ord och sjukt obehagligt. Dock inget riktat mot mig. 
 
I helgen ska jag åka till Niagara fallen. Jag tog en kurs om den i April. Två söndagar och en lördag. Det var nog den segaste kursen jag har varit med om. Full av aupairer som bara tog den för att åka senare i Maj till fallen. Haha! Men vi hade en go lärare som skojade mycket och förstod oss helt. Jag träffade några svenska aupairer och ska dela rum med två från Long Island. Ska bli kul! Tycker dock att det är väldigt läskigt att tiden går så fort. Minns det som igår när jag bokade det här. Tror det var någon gång i Februari. Och nu sitter jag här, och det är i HELGEN! HJÄLP! Sjukt häftigt! Innan tyckte jag det skulle bli såå kul, sen tyckte jag inte alls det och nu är jag faktiskt taggad. Ska bli skönt att få komma iväg från huset faktiskt haha! 
 
Jag kommer vara borta fredag, lördag och söndag vilket innebär att jag är ledig på fredagen. När jag frågade det i Februari var hon skitarg. Skulle fundera massor, och tyckte inte det var bra alls. Nu är det inga badfeelings alls. Hon berättade i morse att hon inte hade fixat någon som skulle ta hand om dom. För att hon skulle nämligen iväg den här helgen också .... ;) Men så nu för några minuter sen så hörde jag att hon berättade planen för barnen. Barnen ska sova över hos sina kompisar från torsdag till fredag och sen kommer min värdpappa och hämtar upp dom på fredag när han har slutat jobba. Barnen blev SÅÅ glada. 
- Omg THIS IS MY FIRST SLEEPOVER!! Skrek Landon.
 
Sedan hörde jag att han frågade vart jag skulle. Varför jag skulle iväg och massa. Då svarade min värdmamma lite kort bara att jag skulle iväg med mina kompisar till Niagara Fallen. (Har anat att när mitt namn kommer upp i sånna situationer så blir hon väldigt kort och försvinner. Tror hon är lite avundsjuk. Han frågade liksom inte vart hans mamma skulle?! Men det har hon sig själv att skylla) Och där startade världens känslovåg för mig. Tänk att jag har träffat de här barnen varje dag i snart fem månader. Det är jag som stått varje dag utanför skolan och hämtat dom. Gjort deras snacksbox. Spelat UNO på kvällarna på min säng till åtta på kvällen. Väckt dom på morgonen när de har varit såå otroligt trötta. Skrattat ihjäl mig tillsammans med dom på kvällarna. Bakat kakor tillsammans. Stått vid Rolerblades rinken och hejat på dom i tre timmar i sträck. Tagit massor av selfies.Gjort massor av snögubbar när det var snö. Sprungit runt i hela huset och kittla dom. Vikt deras små trosor, kalsonger och strumpor. Gjort alla läxor ihop. Försökt lära Landon att cykla igen efter vinteruppehållet då han glömde hur man gjorde. Suttit på föräldrar möten med de äldsta barnen brevid mig. Spelat fotboll på baksidan tills vi blivit dygnsura av svett. Skrikit mot varandra. Kört bil ihop och skrattat åt alla konstiga saker de är med om i skolan. 
 
Hur i hela friden ska jag kunna lämna de här älskade älskade barnen i framtiden? För det är precis så jag känner. Jag älskar verkligen dom. Ibland känner jag mig som en storasyster men för det mesta en mamma. Det är liksom jag som ska stå där i alla deras kompisars dörrrar på torsdags kväll och överlämna de små älskade liven. Säga att jag älskar dom, att de kommer gå bra och att vi ses på söndag. Försöka peppa en livrädd Landon för att det är hans första gång. Jag ska göra precis det som min värdmamma bör göra, men hon har då valt att ta ledigt från jobbet torsdag till söndag (om inte måndag) för att umgås med sina "tjejkompisar". Så sjukt oacceptabelt i min värld. 
 
Har dock insett att om inte hon hade varit såhär konstig och viljat spendera tid med sina barn så hade jag nog inte kommit dom så nära som jag har gjort. Jag ber till gudarna att allt kommer gå bra med dom och att jag inte kommer längta ihjäl mig. <3 
 
 
I LOVE YOU SO MUCH KIDS! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?