Tisdagen den 10:e mars

2015Oj oj oj. Jag säger bara vilken dag! Idag kände sig Brianna lite sjuk, så hon fick stanna hemma med mig. Och vilken skillnad det är att ta hand om ett barn kontra tre. Jag kan ju säga att jag har ju funderat lite över hur jag egentligen ska göra i framtiden, tre barn kräver väldigt mycket. Haha! Men det är ju helt fantastiskt att jag inte behöver bestämma det nu. Jag hade dock planerat in att gå och kickboxa idag så min värdmamma sa att jag fick göra det ändå. Jag frågade Brianna flera gånger om det var okej och hon sa att hon ville inget hellre än att jag skulle bli fit så ;) Haha goingen! Så jag skjutsade Richard, följde Landon till bussen och tog mig lite frulle. Sen satte jag mig i bilen och körde mot mitt fjärde tror jag (?) kickboxningspass. Det är helt fantastiskt nu att våren faktiskt har börjat komma hit. Luften är så mycket varmare och det är tidsfråga tills snön är borta. FANTASTISKT om du frågar mig. Jag känner mig så sjukt mycket lyckligare! Passet gick bra men jag måste erkänna att jag är nog den största fuskaren bland alla där. Jag fuskar mig igenom passet och är ändå helt slutkörd när jag kommer hem. Det är liksom inte vanliga armhävnignar vi gör. Du ska göra det med en hand, vrida hela kroppen och stå på tå. Omg! Men jag kämpar mig igenom det och det roligaste är ju själva boxningen. Jävlar vilka kickar man får! Det är även där många svåra ord och slag men jag börjar sakta men säkert lära mig. 
 
Efter en timmes kickboxning så körde jag hem och kände mig starkare men också svagare än någonsin. När jag öppnade dörren möttes jag av en överlycklig Brianna. "Hi Tilly, FINALLY are you home. I have something to tell you". Jag har liksom aldrig sett henne så tacksam över mig. Det är nog den bästa känslan jag har upplevt här och de är första gången! Att känna mig behövd! Eftersom att mina värdbarn är uppväxta med en aupair så märker man att jag är deras vardag. Inget speciellt. Men så var hon överlycklig idag. Det visade sig att någon hade ringt på dörren, samtidigt som någon hade ringt och sen när hon låg i soffan trodde hon att hon hörde något knacka på fönstret. Lilla gumman! Hon var så rädd. Så kom jag och självförtroendet var högre än någonsin. Jag kände mig så vuxen och mogen. Förklarade för henne att hon inte behöver vara rädd längre, för jag är här nu. Sen visade det sig att det var något företag som gick runt och knackade dörr i kvarteret. Och det där med fönstret, jag är väldigt säker på att hon inbillade sig något. För det är ett jättestort fönster, med stora buskar för, så ingen kan ha stått och knackat där. Vi hade sen en jättetrevlig dag tilsammans. 
 
-nu hör jag att mina värdföräldrar pratar om att toaletten spolar väldigt dåligt. "Det är som att det är något som sitter fast". Hoppas inte de pratar om min toa. HAHA! Stackarna, de tänker säkert "Vad är det för någon himla aupair vi har tagit hit, som skiter som om hon inte har gjort något annat". Men jag har faktiskt bara råkat göra stopp 2 gånger. Så det har gått väldigt bra de senast. Hörde nu att de ska ringa en rörmockare. HAHA NEJ MEN VARFÖR HAHA DETTA ÄR SÅ HIMLA SKRATTRETANDE-
 
Jo dagen var trevlig. Jag målade mina naglar, vi lyssnade på lugn naturmusik och hon somnade lite då och då. Och när hon somnade låg jag själv och lyssnade på den där lugna musiken och tittade på massa bilder och grät. Kändes som om det var en film om mitt liv. Så himla fint. Sen hämtade jag de andra barnen från skolan och bussen och rutinerna började igen. Vi åt mellanmål, gjorde läxor och åt middag. Brianna hade en konsert på kvällen med sin orkester så min värdpappa släppte av henne vid sex tiden. Sen tog jag med mig killarna lite innan sju och mötte upp honom i sporthallen på High Schoolen. Efter en stund kom min värdmamma direkt från jobbet och vi alla satt där laddade inför att höra Brianna spela. Och det var ett så himla TYPISKT AMERIKANSK sporthall. Precis som i One Tree Hill där de spelar basket. Dessa läktare och ah, jag tyckte det var såå häftigt. Och det kändes så coolt att sitta där. Jag och min värdmamma var så otroligt trötta och skojade om att vi ville hem och sova. Sen tog vi bilarna hem allihopa och här sitter jag nu helt slutkörd men ändå så lycklig. 
 
 
 
Detta var min dag och nu måse jag verkligen sova. För dig som vill veta så är det numera 5h tidsskilland mellan mig och er, för att vi ändrade klockan i söndags till sommartid eller något. GÖTT! Ha det gött puss hej! 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?