Berättelsen om ett par skor

2015Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Det var en gång en tjej som hade en längtan efter att köpa ett par snygga stövlar, eller boots som vi säger här i USA. (jag är alltid så rädd att jag skulle säga boobs haha här) Eftersom att tjejen var väldigt lång så var inte utbudet så stort. Med sin längd och sina lite bredare vader var det alltså inte lätt att hitta de perfekta skorna. Men så var hon ute och sprang förra söndagen och gjorde en litet spontanbesök på en skooutlet tillsammans med en vän. Så stod dom där och bara skrek efter att tjejen skulle köpa dom. En liten liten kilklack, mocka och extra långa. You name it! För endast 62 dollar var stövlarna hennes och inte visste hon att de där stövlarna skulle göra helgen därefter till den bästa helgen på länge... 
 
Haha skulle nästan kunna skriva en roman om tjejen med de gyllene bootsen. Jag tänkte berätta hur min helg har varit. Den började med att jag slutade mitt pass vid halv sju på fredagskvällen. Jag hade vetat att vi skulle fira Petra som fyllde 20 på fredagen och att det skulle bli utgång, men jag hade liksom inte tänkt så mycket på det. Jag hade liksom inga förväntingar alls. Och så fick jag tanken under dagen att jag skulle ha klänning... Med strumpbyxor och de där nya stövlarna... Det fanns ingen som skulle stoppa mig! Så de slitna jeansen och den svettiga vanliga t-shirten med diskmedel över hela magpartiet åkte av och klänningen på. Jag försökte avancera sminket en aning och lockade faktiskt håret också. Alltifrån de jag brukar ha när jag jobbar. När jag var klar och tänkte dra så insåg jag att ett utav mina värdbarn var hemma och restena av familjen på en gala middag genom skolan. Så det fick bli några samtal och missförståndstankar men efter några minuter var jag påväg. Det kändes så otroligt pinsamt och akward att gå igenom köket där min värdpappa satt med mina klackar, klänning och allt. Jag som alltid brukar stå där med en slarvig knut i håret och omatchde kläder. Hhaahah! 
 
När jag gick ut genom garaget hade jag någon ofantligt bra powerkänsla. Den där naiva och odödliga känslan befann sig i kroppen och självförtroendet var på topp. Jag skruvade upp musiken i bilen och sen bar det av till Marce. Vi åkte till Marshalls och köpte en födelsedagspresent till Petra. Sen hämtade vi upp Petra och sen vidare till Huntington här på Long Island. Väl där mötte vi upp Olga och sen gick vi till en japansk restaurang och åt sushi (!) Det var min första gång och det var faktiskt helt okej. Efter ett tag kom Luz och vi hade det så gött!!! Skrattade, pratatde och bara njöt. Petra blev jätteglad för presenten och betalade allas mat?! hahahahahah! Sjukt otippat. Vid elva tiden gick vi till baren Honu. Och jäklar vad kul vi hade där. Vi har varit där några gånger innan och jag har inte riktigt gillat det. Det är väldigt många äldre människor där och inget riktigt dansgolv. Men i fredags var det otroligt kul!! Vi dansade hela jäkla kvälllen/natten. Luz mötte upp en kille som hon har haft kontakt med och han hade en kompis, Olgas pojkvän kom och vi var ett riktigt stort och gött gäng. Vi dansade tills de tände upp hela lokalen och personalen sa till oss att gå av dansgolvet. Jag vet inte om jag kan besrkiva den mer än OFÖRGLÖMLIG FANTASTISKT ROLIG OCH SJÄLVFÖRTROENDETHÖLLHELANATTEN. Vi sjöng med till alla låtar och ah. Kan liksom inte beskriva hur kul vi hade. 
 
Jag kom hem vid 3 och somnade direkt. Vet inte om jag har beskrivit detta innan men jag bor i en väldigt respektlös ang. sova på morgonen familj. Så jag vaknade vid åtta igen och kunde inte somna om. Jag njöt hela morgonen av att bara ta det lugnt och låg i sängen hela dagen. Pratade med er där hemma och ville bara tillbaka till gårdagen. Vid 5 tiden åkte jag och hämtade upp Marce, sen åkte vi till Luz. Vi skulle gå på bion Cinderella! Luz bor väldigt fint och hennes värdfamilj är svinrika. Jag var där förra helgen så jag visste det. Men jag blev lika chockad som Marce ändå när vi körde in till kvaretert. Herregud! Dessa HUS!! Jag och Marce bor verkligen i vanliga hus och vi bara satt där i bilen med munnarna öppna och frågade varandra varför inte vi bor i sånna hus. Vi var så otroligt trötta sen fredags så vi gäspade och hade oss haha. När vi kom fram till Luz hus kom hon utsprignades i T-shirt. 
- "Kan ni inte komma in lite tjejer?" 
Jag ville verkligen inte vara super trevlig igen inför hennes familj ... Men efter många om och men gick vi in. Det huset alltså. Herregud! Och hennes värdfamilj var så otroligt typisk amerikansk. En värdpappa med jeans, boots och en sån där liten mobilficka fäst i bältet på sidan. För att inte glömma den där matchoauran. Så vi satte hos vid hennes köksö och tjötade lite. Hennes värdmamma kom efter ett tag och även hon var som en typisk amerikansk mamma. Snygg, vältränad, åker runt i sin Porche Jeep och jobbar på Wall Street. Hehe! 
- Men heeeeeej tjeejer!! Oj det här är ju så pinsamt jag ser ju förjävlig ut. Vill ni ha något?" 
Så satt vi och åt lite fika, drack vatten och pratade om gårdagen. Hon visste precis vart vi hade varit och vi berättade hur kul vi hade det. Efter ett tag åkte vi till bion och låg i de där otroligt goa fotöljerna. Bion var bra och vi hade det jättetrevligt. Sen skjutsade jag hem alla och när jag släppte av Marce satt vi i en timma i bilen utanför  hennes hus och bara pratade. Jag lärde henne att prata svenska och skrattade något otroligt. 
 
På söndagen ringde klocakn tidigt och jag klädde upp mig igen. Stövlarna var på igen! Och självfötroendet var otroligt igen. Jag hämtade upp Marce och Petra, sen åkte vi till Olgas hus. Vi var inbjudna till ett påskhomeparty hos hennes värdfamilj och skulle hjälpa Olga att gömma alla ägg på baksidan. Det jag inte visste var att vi skulle gömma totalt 1600 ägg och deras bakgråd var OFANTLIGT STOR. Haha! 
 
Nu är jag hur trött som helst så jag kommer fortsätta att skriva om homepartyt imorgon istället. Publiserar lite bilder istället. Kram!