En måndag

2015Heej! I skrivandets stund befinner jag mig på min säng. Min värdmamma slängde precis igen dörren och en utav katterna ligger på min säng vid mina fötter. Det här är absolut den bästa tiden på dagen. När barnen är i skolan, allt är fixat i köket, jag har ätit frulle och min värdmamma åkte precis till jobbet. Amazing! 
 
I början av mitt år gjorde jag inte så mycket varken på dagarna eller på helgerna, vilket jag nu i efterhand inser att det var anledningen till att jag var ganska deppig. Men det var så bra för min plånbok. Jag rörde knappt den. Och nu de tre senaste månaderna har jag ju haft så mycket och göra och har automatiskt köpt endel.. Mat, kläder, tågbiljetter etc. Så nu förstår jag alla som säger att aupairlivet är inte alls fancy eller så. 
 
Däremot så var jag en gnutta deppig igår. Jag har pratat med familjen hemma och kände, men hjälp jag kan ju inte sitta och vänta på att mina föräldrar skulle sluta sitt jobb för att sen prata med dom. Det regnade och var väldigt dysert. Men jag tog tag i mig själv. Jag tog bilen till Hicksville och gick på pedikyr HAHA! Även fast jag måste spara mina pengar. Haha hjälp! Och jag har ingen aning om vilken typ av pedikyr jag fick, för hon kunde inte prata engelska. Jag fick sitta i en massagestol och hon visade mig kontrollen. Jag började trycka lite och helt plötsligt började hela stolen skaka, HAHA! Jag råkade trycka för hårda knytnävar i ryggen så det såg ut som att mina bröst hade fått ett fnatt. Åh herre jösses. Så det blev massage i 10 minuter kanske, sen röde jag inte den. 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?