Storasyrran Mathilda

2015Okej men vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? Jo i fredags jobbade jag och på kvällen låg jag hemma och bara chillade. I lördags tog jag bilen till en vän och sedan åkte vi till en mall, antar att det är ett annat ord för köpcenter, och gick där en stor del av dagen. Trevligt! På kvällen åkte jeansen av och mysbyxorna på. Jag kollade på en dras med massa filmer (vill än en gång påpeka, att det är SJUKT lyxigt att ha en TV på rummet) och pratade med min älskade mamma.
 
Igår (söndags) hängde jag faktiskt med familj till kyrkan på morgonen. De är katoliker och går till kyrkan lite då och då. Men igår var det en speciell dag för att Landon, mitt minsta värdbarn som är 7 år, hade en Boy Scout grej. De hade sina uniformer på sig och han läste en typ av dikt i kyrkan. Det var SÅÅ mysigt och hur gulligt som helst. Älskar att jag bor i en mindre stad här på long island med. För att jag kände igen ganska många mammor, barn och lärare. Man träffar vissa i affären, andra på Karaten där barnen tränar eller på skolan när man hämtar upp dom. Såå mysigt! Så jag fick presentera mig för några och det kändes bra. När vi kom hem sen möttes jag verkligen av en tacksamhetskänsla. Jag sa det till min värdmamma att jag är så tacksam och då trodde hon det berodde på kyrkan ;) Det kändes så skönt och jag kände mig verkligen som en del av familjen vilket betyder otroligt mycket för mig. Jag är ju en typisk "älska familjen" tjej. Ju fler sånna här aktiviteter, ju roligare blir det och desto snabbare tror jag detta året kommer gå. 
 
 
Det togs lite smygbilder i kyrkan. Haha! Så roliga! Och Brianna var så himla söt, hon satt med huvudet mot min axel/arm under hela gudstjänsten. Älskar att det börjar mer och mer kännas som att de är mina syskon. Trodde det skulle kännas mer som mina egna barn, men just nu känns det som jag är deras storasyster. Antar väll att det känns så, när jag är ledig. För när jag jobbar själv med dom, känns man mer som en mamma. Att de ska borsta tänderna, äta sina vitaminer, säga tack för maten och städa upp efter sig i duschen. Då känner man sig som en sån där fruktansvärt jobbig typ. Men det är ju mitt jobb, så. Hoppas verkligen jag kommer att göra ett "avtryck" i deras liv. Det är mitt mål för det här året <3 
 
På kvällen åkte jag och tankade bilen själv (!) och sen hämtade jag upp en annan vän och körde till en sportbar i staden som ligger 20 minuter härifrån. Vi mötte upp några andra aupairer och kollade på SuperBowlen. Jag kan väll inte säga att jag var super intresserad av matchen, men maten var hur god som helst och det var kul att träffa lite nytt folk. (som om jag inte gjort det på länge..haha) När jag kom hem igårkväll och tryckte in koden till garageporten, stod min värdmamma i dörren med ett leende på läpparna och väntanade. Hon skulle precis släcka, så hörde hon att jag kom. Så vi pratade lite, hon visade att hon hade städat och jag fick ett presentkort på en nagelsalong (som visserligen hade gått ut men hon trodde jag kunde använda den ändå) som hon hittade när hon rensade. Hon är så himla generös!! Och det var även det, en situation som kändes sjuktbra. Att hon oroar sig för mig. Så då var jag tvungen att smsa mamma och skrev att hon inte beöver oroa sig längre. Jag har nu en värdmamma här som tar hand om mig. Så gulligt! 
 
Nu ska jag borsta tänderna och förhoppningsvis läsa några kapitel. Jag läser just nu "Skynda att älska" skriven av Alex Schulman. Den är faktiskt väldigt bra. Älskar att jag har blivit så inspirerad av att barnen har läsläxor varje dag. De måste läsa 40 minuter varje dag, och idag låg jag i soffan med en filt om mig och läste med. Hur gött jobb egentligen??? Sen hoppas jag på att jag kommer kunna sova gott inatt. Jag har inte sovit bra de senaste nätterna. Jag vaknar hela tiden och tittar på klockan. Är så sjukt nervös och rädd för att jag skulle råka försova mig. Det vore ju hur pinsamt som helst om barnen kommer försent pga att en liten oanvarsfull aupair sov så gott.. Hadet! 
 
 
 
 
 
 
 Linnea / Au pair i London

http://storyofaheart.se

sv: Ingen fara du! <3 Ja vi måste verkligen skypea!!! I veckan någong gång? Vad är tidsskillnaden mellan oss??

PS. Jag sov också så sjukt dåligt i början! Vaknade minst en gång varje natt i flera veckor! Hade typ glömt bort det men kom på det nu när jag läste ditt inlägg. Haha. Nu sover jag dock som en sten (när jag väl går och lägger mig alltså......)

Svar: Jag kan i veckan! :) Jag ligger 6h efter från sverige. Och det skiljer 1h mellan sverige och england va? Efter eller före?
haha okej vad skönt att höra faktiskt! Skönt att du sover bättre nu :)
Mathilda Karlsson


Linnea / Au pair i London

http://storyofaheart.se

Ja precis, så då är du 5 timmar efter mig då? När skulle du kunna? :)

Svar: Kanske i helgen? :)
Mathilda Karlsson DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?