Fredagen den 13:e 2015

2015Och idag känner jag att barn är det bästa som finns. Jag kommer lätt ha tre barn när jag blir stor. Barnen har vinterlov nästa vecka, så idag var det deras sista dag inför lovet. De har ju det så bra här borta. Jag menar de har varit lediga varje måndag sen jag kommit hit pga snön. Och nu en hel veckas lov. Men, de har otroligt mycket läxor. 3 läxor varje dag. Landon som ska fylla 8 gör 2 sidor i matteboken varje dag?! De läser alltid 40 minuter varje dag och har massa stenciler och skrivuppgifter. Jag minns bara att när jag var i deras ålder hade jag max fyra läxor på en vecka? 
 
Så idag när jag hämtade barnen på skolan var de väldigt lättade. Det första Richard sa när han såg mig var:
- Hey Tilda, you took Landon´s mathbook in my bag?! 
Woops. Ännu ett fel jag har råkat göra. Antar att jag får lära mig att jag kommer göra många fel här. Haha! Jag förklarade för honom att det inte var meningen och att det säkert inte gjorde något. När vi satte oss i bilen skruvade jag upp radion och sa till dom att nu firar vi deras lov. Och så kom det en sån där riktigt bra låt. Så jag ropade till dom:
- Can you feel how good life is guys?!!!!! 
De bara stirrade på mig och jag märkte att de inte alls är vana vid sånt där. Stackarna ska få stå ut med mig i ett år;) Det lär bli fler sånna där situationer. När vi kom hem var det som att ett lugn la sig över huset. Jag åt mellis med dom och vi pratade mycket. Det är ju så himla fint och skitkul att se barn förklara något som de gillar. Brianna berättade om hur en kille hade gett henne Alla <3 dags godis med ett par kärleksögon och att hon bara hade dissat honom totalt. "I was just, thank you for the candy..." 
 
Lite senare kom min värdpappas mamma och jag fick presentera mig för henne. Jättetrevlig och en såndär typisk amerikansk äldre kvinna. Fräsh, snygg och amerikansk trevlig. Då menar jag, pratar mycket. Jag fick en typisk puss på kinden och jag kände att henne gillar jag. Jag har bara pratat med barnens mormor och morfar via telefonen och de verkar även dom jättetrevliga. Igår när jag pratade med barnens morfar frågade han vad som hade hänt med min röst (är ju fruktansvärt hes) och när vi sa hejdå sa han att jag skulle krya på mig. Hur gulligt? Så snart har jag träffat alla. Hon hade med sig lite presenter till barnen och massor av kakor och tårtor. Hon hade köpt en munk till mig också. Då kan du tänka dig att tårarna var nära. Man blir så himla glad för allt här borta. Att hon hade tänkt på mig liksom. När hon gick fixade jag tvätten och sen gjorde jag egen pizza till barnen. Min värdpappa ropade precis till mig att han hade satt in pengar på mitt konto och att jag inte skulle tänka på att killarna lekte i duschen. "You are off now Mathilda, so don´t let them bother you." Och där har vi en väldigt svår hårfin regel. Vart går gränsen? Innan jag kom hit så tänkte jag att jag alltid skulle ha min dörr öppen och att jag alltid kan hoppa in och hjälpa till. Nu har jag märkt att jag känner att jag måste få ha min egentid här. Ibland kan det vara bra att stänga dörren. Men som i förrgår när min dörr stod lite på glänt och Landon kom in och frågade om jag hade sätt hans surplatta med sina fantastiska valpögon, då är det självklart att jag hjälper honom oavsett vad klockan är på dygnet. Det är något jag kommer lära mig 
 
 
 
Så idag var en väldigt bra dag! Ikväll ska jag bara chilla. Är så sjukt trött! Så min tanke är att läsa, blogga och bara njuta. Imorgon ska jag försöka sova så länge jag kan, kanske ta en promenad och sen fixa i ordning mig för att sen åka och hämta upp en ny vän (har aldrig träffat henne haha) och sen möta upp några andra tjejer för att gå på bion 50 SHADES OF GREY! Yey! Sen har jag även tänkt att köpa mig en kamera i helgen... Men hörde att det är lite vajsning med tågen, så vi får se. Vill verkligen ha den där kameran NU. Kram! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?