#53FOTOVECKOR

2015Eftersom jag inte vill att ni alla där hemma ska tröttna på mig och mina jobbiga tankar här borta har jag tänkt att haka på ett foto/text projekt eller utmaning under det här året. Jag älskar ju att skriva och känner att det är nu jag har tiden. Så blev jag halkade jag in på Louise´s blogg där hon hade presenterat sitt projekt. 
 
Det kallas 53 veckors fotoutmaning och innebär att man ska utifrån ett ord varje vecka antingen publisera en bild eller text kopplat till ordet. Jag tycker det låter som en toppen idé om man ibland får lite idétorka och speciellt för mig här borta, jag vill ju inte bara skriva om mina känslor eller berätta dag ut och dag in vad barnen sa osv. Som du förstår så ligger jag redan nu lite efter. Vi är inne i vecka 7 och jag har tänkt att börja nu. 
 
 
Min tanke är att skriva om veckans ord imorgon. Så ha en sjukt bra dag, natt eller morgon var du nu befinner dig på jorden. Lovee! 
 Anci

Hej på dig!
Har precis hämtat hem en trött o nöjd dotter från Trysil. Hon verkar inte längtat hem någonting.
Så härligt att se alla stå o krama varandra o tack för veckan som gått. Tänk vad mycket hon har varit m om i veckan... Nya spännande saker o lärt känna många nya kompisar! Men du då! Tänk på allt som du får uppleva det här året!
Låt det ta tid... Låt det nya smälta in i lugn och ro.Fortsätt skriva av dig så känns det nog bättre. En bamse kram från oss.

Svar: Åh vad kul att Klara har haft det roligt, jag kan verkligen tänka mig det. De där Trysil lägrerna är ju helt fantastiska! Vad snäll du är Anci. Ska tänka på dina kloka ord. Jag saknar er! Hälsa alla <3
Mathilda Karlsson DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?