Börjar jag bli en amerikan eller?!

2015Heeeeej!! Oj vad mycket som har hänt sen sist. Det känns som jag har så mycket att berätta. Har så många saker i huvudet som jag har tänkt att jag måste skriva om. 
 
Senaste jag skrev här hade jag precis passerat 3 månader målet och skulle iväg till Luz och hennes pojkvän. Det var väldigt trevligt! Hela förra veckan var barnen som sagt lediga så jag jobbade hela dagarna. Vissa dagar blev det liksom  nästan 11h/dag. Men om jag jämför vinterlove med det här lovet kändes allt så sjukt mycket bättre. Jag märker verkligen att jag börjar bli tryggare!
 
Luz and James. 
<3
 
På torsdagen var vi på ett Boyscout event med Landons gäng. Återigen skulle jag ta med mig även de två äldsta barnen och jag kände mig som en sliten mamma igen. Dra med tre barn på ett evenemang med massa barn och föräldrar. Och så kommer lilla jag. Lilla Tilly på 184 cm lång och yngst utav alla föräldrar. Vi åt på pizzerian här i Oyster Bay först och jäklar. Föreställ dig ca 20 st 7åriga killar som äter pizza ihop. HERREGUD! De skrek och hade sig. Men inte min Landon. Han kom till mig efter ett tag och sa att han hatade alla för att de är så galna och att han ville ha sitt Gameboy. Haha! Men nej sa mamma Tilly, här blir det inget sånt när man är iväg på sånna här grejer. Måste bara tillägga att pizzan här är HELT FANTASTISKT god. Herregud! Om ni någon gång besöker USA och ser Marios Pizzeria, då måste ni äta där. Helt sinnessjukt god pizza. Efter någon timme åkte vi vidare till ett bilmuseum där killarna fick sig en guidad tur. Väldigt kul för dom men mindre instressant för mig om jag ska vara ärlig haha! 
 
Jag måste dock berätta för er om dessa mammor jag möter på sånna här träffar. Det är liksom mammor som är med ÖVERALLT. Så jag är ganska säker på att de inte jobbar. De är sånna typiska hemmafruar som går runt i plyshdress med en svindyr handväska på armen. Bilarna de åker är stora snygga dyra jeepar eller stora fräsha familjebilar. Hela dom är liksom så FRÄSHA! När de pratar med varandra så är allt så bra. De där falska smilen är påklistrade och en gång när vi var på Madd Potter och målade glasgrejer med boyscouts så hörde jag hur de snackade skit om någon annan mamma. HAHA! Jag bara skrattar åt dom herregud. Och det "roligaste" är att det alltid är deras barn som skriker mest och är sjukt jobbiga. En utav dom hejar inte ens på mig. Hon vet vem jag är för vi har setts så många gånger men det ända hon har gett mig en gång är ett leende. Den ända slutsatsen jag kan dra ifrån dom är att jag VERKLIGEN INTE KOMMER BLI SOM DOM! 
 
 
 
 
Annars tog vi det väldigt lugnt i veckan. Chillade och åt massa godis. I helgen så var min värdmamma iväg och vädret ändrades till något helt fantastiskt sommarväder. Så sjukkligt varmt. I lördags så tog jag och Marce tåget in till New York. Det är alltid så roligt att umgås med henne, den där timman på tåget in känns alltid som 10 minuter för vi har alltid så mycket att prata om. Vi åkte in med planen att vi bara skulle ta det lugnt. Ta dagen som den kommer. + att göra gratis saker pga hennes ekonomi haha! Så vi gick runt, chillade, hängde på Times Square och gjorde lite typiska turist grejer. Var på den stora M&M butiken och hängde i affärerna på Fifth Avenue. Vi trivs så bra ihop och är så otroligt lika. Vi kan liksom vara inne i en butik i 2 h. Testa fram och tillbaka osv. Frammåt eftermiddagen mötte vi upp Luz och sen hängde även vi. Gick till den stora Legobutiken, kollade på när folk åkte skridskor i Rockfeller Center, besökte en jätte vacker katolsk kyrka och bara mös. När jag kom hem runt 10 på kvällen hade barnen byggt en stor koja i vardagsrummet. Så när jag klev in i rummet och sa:
- Heeeey guys! 
Så ropade dom:
- TILLLYYYYYYYYY! 
Och då ville jag bara gråta. Det hade bara gått en dag och de hade saknat mig. Jag hängde lite med dom i kojan och sen gick jag och la mig. Så sjukt gulligt! 
 
Haha det är något med mig och storstäder när man inte känner någon. Det är precis som om jag är den jag egentligen vill va. För några år sen var jag i Göteborg och köpte mig ett par fönsterglas bågar och gick runt med dom där. Jag kände mig så otorligt cool! Men tror du jag använde dom hemma? NEJ! Likaså var det med den här kepsen.. Köpte den och sen använde den?! Varför Tilly, varför?!
 
Ser jag inte väldigt amerikansk ut här?! 
Köpte den här jackan för 69dollar. 
 
På söndagen tog jag tåget in själv till New York, sedan tunnelbanan till Harlem och gick min första kurs. Niagara Fallen kurs. Jag trodde att jag skulle gå på ett typiskt amerikanskt college, så jag sa till min värdpappa på morgonen "WAaah I´m going to my first amerian college today" Och han kallade mig College girl. HAHA! Men när jag väl kom fram dit så var det en sån besvikelse. HAHA! De hade bara hyrt en lokal i en jättestor byggnad. Men det var kul att lära känna lite nytt folk. I min klass var det faktiskt 3 svenska tjejer, så det var SÅÅÅ GÖTT att prata svenska. De trodde jag var från Göteborg. Hehe ;) Själva kursen i sig var sjukt tråkig. Om Niagara Fallens historia. Men ser framemot i slutet av maj när jag ska åka dit!! 
 
Jag på tågstationen på morgonen. Har blivit besatt av Dounkin &Dounuts te!!!!!!!! Svart te med mjölk och socker GUDOMLIGT GOTT! 
 
Det var min helg och just nu har jag världens huvudvärk. Blä! Sover sjuktligt gott i min säng här, den här helt gudomlig och likaså lakanen. Lovely! Så godnatt med er och hoppas ni har sovit gott! Kram Tilly 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?