Tilly´s Monday

2015Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Just nu befinner jag mig på min säng. Klockan börjar närma sig åtta och jag har precis avslutat min "pass". Eller jag har ju liksom inte någon stämpelklocka som andra familjer har. Utan jag gör allt jag ska så mina arbetstider varierar. Tycker dock det är lite svårt att det är så diffust. Och detta att man bor på sitt jobb är ju en upplevelse i sig. Trodde innan jag åkte hit att det inte skulle vara några bekymmer. Men det är faktiskt svårare och jobbigare än vad jag trodde. Just nu hör jag liksom hur Brianna klankar på pianot. Vi bor dock i ett väldigt lyhört hus, men man kopplar liksom aldrig av. I lördagsmorgon vaknade jag av att jag hörde hela familjen leta efter ett "snoppskydd" till Richards baseball. Och jag är den som tvättar deras kläder så jag kände något så enormt ansvar. Men man kan liksom inte vara tillgänglig hela tiden, det funkar inte. Den enda stunden jag kan slappna av är när jag är iväg. När jag inte befinner mig i huset. Då behöver jag inte bry mig om min värdmamma kommer att klaga på att jag har glömt köpa något eller om Landon inte hittar sitt Vida. 
 
Idag har varit en helt okej dag. Det var skönt att landa här hemma igen efter en intensiv helg. Jag fixade i ordning allt på morgonen och det funkade helt okej. När jag hade släppt av alla tre barnen i skolan och ätit min frulle pratade jag med min älskade kusin, bästa vän ja kärt barn har många namn. Elin! Vi grät lite ihop och frågade varför livet är så orättvist ibland. Antar att min värdmamma förstod att det inte var läge att komma och störa så hon vinkade bara till mig när hon gick. Jag hade en tanke att kickboxa idag, men tappade faktiskt bort tiden (världens sämsta anledning) och tog mig en dusch istället HAHA. Senare pratade jag med min familj hemma i Sverige och pappa ställde mig via paddan ute medans han testmålade huset. Det är väldigt skönt med skype. Det kändes liksom precis som om jag var där. Pappa om du läser det här så snälla välj inte den mörkaste nyansen av grått. Sen kände jag att jag ändå var tvungen att ta tag i mitt liv så jag tog på min kläder (nej jag gick inte runt naken) och åkte och gjorde ett ärende åt min värdmamma. Jag åkte till närmaste CVS och köpte tre presentkort till barnens religions lärare för det var deras sista gång där idag (tack gode gud). Jag svängde även förbi Dunkin Dounts och köpte mig lite gott te. När jag kom hem pratade jag med min aktuella stockholmare Elin som just nu befinner sig i Stockholm och pluggar ekonomikandidat programmet. Vi hade inte pratat på 5 månader och det kändes som vi pratade senast igår kväll. Det är väll helt fantastiskt med sånna vänner?! Åh det var så kul när vi berättade om våra liv för varandra och vi hade en gemensam nämnare. Att vi båda två har utvecklats något enormt. Hon flyttade nämligen själv till Stockholm i samma veva som jag flyttade hit. 
 
När klockan slog 14.30 och regnet slog mot backen var det dags att hämta barnen igen. Vi åt snacks, började med läxorna och hade det väldigt lättsamt och trevligt. Förutom att barnen idag var av någon konstig anledning väldigt tvära. Den ena hade ont i axeln, sen magen och senare huvudet. Den andra kände sig matförgiftad pga av en icke färdig brownie? HAHA! Vid fyra åkte vi allihopa till religionen och när vi precis kommit fram sa Landon att han glömde sig väska med alla saker i och att jag var tvungen att hämta den. Jag frågade hans lärare om den var viktig och hon bad mig hämta den. Så jag åkte tillbaka igen och hämtade den. Sen åkte jag till Dunkin Donuts IGEN HAHAHAHAHA och köpte mig en kopp te och körde sen till stranden. Det var sjukt dåligt väder men så himla mysigt ändå. När klockan blev 5.30 var vi hemma igen och jag ställde mig och lagade mat. Chicken Cutles, äppelmos och croasants. För att inte glömma broccolin. Min värdmamma är nu inne i en träningsperiod så hon ville att jag skulle fritera 12 st. Jag stod i köket i 1h och stekte och donade mig. Barnen lyssnade inte, ingen ville äta och jag själv luktade os. Men med tålamod gick allt. Visserligen åt de knappt något men läxorna gjorde dom och spelade med sina instrument. När jag var klar med allt i köket såg jag den stora tvättkorgen som jag ställt i vardagsrummet. Fasen också! Så när jag hade hängt lite med barnen när de spelade tog jag tvätten upp och sorterade den på mitt rum med tv:n i bakgrunden. 
 
 Såhär såg jag ut när jag väntade på att barnen skulle sluta religonen. Världens godaste te med mjölk och socker och en nyklämd finne. Smack :* 
 
 Minns att jag tyckte det var så mysigt att vika tvätten i början. De små kalsongerna var så gulliga och för att inte tala om de gulliga strumporna. Nu har jag vikt dessa kalsongerna säkert 26 gånger och det är inte alls lika gulligt längre. 
 
OCH nu sitter jag här. Det här var min dag och den har varit väldigt go ändå. Min tanke är att gå och lägga mig tidigt idag för jag är så otroligt trött. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag och glöm aldrig. Klaga aldrig på något du kan påverka själv. Kisses TILLY