Är du den du vill vara?

2014Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Hur ser ditt liv ut? Vem är huvudrollen i ditt liv? Din hund, katt, pojkvän eller din bästa vän? 
 
Jag lyssnade på Fredagspodden idag när jag var ute och gick. De pratade om the Holiday och när hennes granne ger henne massa olika filmer med olika innebörder. Syftet var att hon skulle förstå att hon vara huvudpersonen i alla? Eller har jag fattat fel? 
 
Hur som helst fick detta mig att tänka. Jag tror att det är väldigt viktigt att se dig själv som huvudpersonen i ditt liv. Du måste se efter dina behov och vad du själv tycker är kul osv. Detta är så otroligt viktigt för att du ska kunna ha ett bra liv och för att ge andra i ditt liv ett bra liv. Haha! Koppla inte det här med egoism. För att utan någon som helst självkänsla och självförtroende kommer du inte komma långt. Du kommer inte kunna fylla upp dina vänners förväntan osv. 
 
Så se till att du gör dig själv som huvudperson i din film. I ditt liv. Och nu till det viktigaste. Bli den huvudpersonen som du VILL vara. Vill du vara den glada kompisen? Eller kanske till och med den svårflörtade flickvännen? Om du strävar efter att bli den du vill vara kommer du komma långt tror jag. Ta hand om dig, kram! 
 
Detta är en av mina favoritbilder. Vill sitta där nu. Sitta där med mina kusiner och titta ut över Bunn och tänka efter vem jag vill vara.