Kittlande fast skrämmande på samma gång

2014Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
- JAAA, skrek jag med en stor entaisuasm och kollade på min pappa som satt en meter ifrån mig i soffan med blicken fast i golfen på tv:n. 
- Grattis, bra jobbat, svarade han och drog fram knytnäven för att jag skulle svara med samma näve mot hans. Föreställ dig emojin med knytnäven. Jag iaktog hans ring och gav en liten besvikelse tillbaka. -
- Alltså nej. Det är inte ansökan som är klar. Jag lyckades få in texten i headern på bloggen. 
- Jaha, sa han och fäste blicken återigen i tvn. 
 
Hej mina älskade vänner. Där gick startskottet för att börja blogga igen. Bloggen har fått en ny design och vi kan hoppas att jag nöjer mig med den här. Jag är inte så bra på det här med bloggdesign. Koder hit och dit. Error har dykt upp ofta och det har lett till mycket irriterande känslor. Jag vill ju bara skriva. Skriva av mig allt. Så nu sitter jag här och skriver det efterlängtade inlägget med en helt ok design. Om det är någon fin själ där ute som vill hjälpa mig att få texten "DENGLADA" i headern större och i mitten av allt får den göra dra ett sms till mig. 
 
Hur är livet Mathilda? 
 
Mitt liv är just nu enformigt, lönsamt, roligt, tråkigt, långsamt och spännande. Ja det är mycket känslor. Jag har jobat sedan i somras och tanken är att fortsätta med det så mycket jag kan nu fram till jul. Min städarryggsäck som jag bär på ryggen blir allt tyngre och tyngre. Jag lär mig något nytt varje dag. Ser städningen från ett helt annat perspektiv nu och har nog aldrig sett såhär mycket av den mänskliga avföringen på länge. Jag trivs verkligen på jobbet. - tack vare människorna på jobbet. Idag satt jag på frukosten och skrattade så mycket att jag grät. 
 
När jag inte jobbar äter jag, sover och skriver på min ansökan. För det är just det som cirkulerar mest i huvudet. Jag har alltid haft en dröm att åka till USA i ett år och jobba som aupair. Och nu är jag väldigt nära den. Planen är att jag ska åka i januari nästa år. Men för att kunna vara 100% säker på att jag åker måste jag göra en stor ansökan, matchas med en familj och sen boka flygbiljett. Just nu är jag fortfarande i ansökan-processen och har varit där väldigt länge. Det tar sån tid att skriva. - för att inte tala om att jag ska skriva allt på engelska. Nu är jag snart klar med den och försöker utveckla varenda text jag har skrivit. Däremot måste jag ha gått på en häslokontroll och skickat in viktiga papper för att jag ska komma ut i matchningsprocessen. www.culturalcare.se  är de jag har tänkt att åka med. 
 
Nog skrivit om aupair men det är vad jag tänker på. Ska jag åka? Eller ska jag inte åka? Vågar jag? Vill jag? Det sistnämnda är jag säker på. Jag VILL! Så jag har bestämt mig för att göra min ansökan och sen får vi se om jag matchar med en bra familj som ger en "bra magkänsla". 
 
 Solbrända fötter på Samos
 
Nu väntar hästarna på mig och mamma. Ikväll ska vi rida på ängen och vi får se hur det går. Sist jag red där ramlade jag av.. Wish me luck! Ha det bra så hörs vi snart. Längtar redan tills nästa inlägg.