Kanel bullens dag 2013 men även en milstolpe

2013Tycker det här med facebook är lite tråkigt.. Jag menar tänk hur mkt tid man har lagt ner på den. Just nu består min facebook enbart av "gilla den här sidan så är du med på lottningen av den här jackan", olika profibilder som jag byter 2 gånger om året och grattis hälsningar från släkten när jag fyller år. Men nu har jag även kunnat lägga till en viktig sak på min profil på facebook.. Nämligen mitt "jag har tagit körkort" inlägg. Vilken milstolope. 
 
Dagen var 4 oktober 2013. Klockan var några minuter innan 7.00 då jag stod utanför trafikskolan med min stora rosa hallsduk och frös. Det var mörkt. Kolsvart. Regnet duggade och jag hade rent ut sagt fjärliar i magen. Det var som att jag kände nervositeten ut i fingertopparna. Jag stod där i några minuter innan en trafikskolelärare kom. Inte min som jag körde med, men han kände igen mig ändå. Fotöljen som jag satte mig i, (som jag hade suttit i ett x-antal gånger) kändes hård och jag tänkte för mig själv att jag aldrig skulle få sitta i den mer om allt går som det ska. 
- Ja det är dagen med stort d idag va? Skojade han och log mot mig. 
Minns att jag tänkte; hur kan han vara så glad?? Tänk hur många nervösa elever han ser. Detta var liksom en "vanlig dag" för honom. Verkligen inte för mig..
Snart kom min körlärare in på skolan. Han hade på sig sin stora skinnjacka och i händerna bar han termosar. Han försökte lugna ner mig och sa "det kommer gå jätte bra". 
 
Efter en varmkörning som gick sådär super fort satt vi utanför trafikverket och väntade. Det var många trafikskolebilar parkerade framför den stora dörren där inspektörerna skulle komma. Minns att det satt en kille i bilen till vänster om mig. Jag log åt honom och försökte visa "medlidande". Men jag fick inget tillbaka. HAHA! 
Rätt som det var kom alla inspektörer ut. En efter en. Den ena såg strängare ut en den andra. 
- Oj hon såg sträng ut, sa jag till min lärare och han bara skrattade. 
Min inspektör kom sist utav alla. En man i 40 år åldern med solbrillorna i pannan. Han var mycket trevlig och satte sig i framsätet jämte mig. Jag fick skriva under på hans "iPad" och han visade vad han skulle kolla på. Kriterierna. - någonstans minns jag att jag luktade svett. Jag var hur varm som helst.- 
 
Själva körningen gick faktiskt (om jag får skryta lite) helt super bra! Jag kände mig super säker. Visst, jag körde in i trottoar kanten när jag backade runt ett hörn men sånt händer :) jag började bara om. Och så körde vi tillbaka till trafikverket och så kom beskedet. Det jag blev lite irriterad på var att han inte gjorde det till någon bid deal. 
- Ja då ska vi se Mathilda. Då var den här körningen godkänd, sa han med en tyst och lugn röst. I tankarna ville jag skrika WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! TAAAAAAAAAAAAAAAAAACK! FAN VAD BRA JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!! YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Men jag klämde fram ett lugnt och ganska diskret.
- Men så kul! 
 
Körlärarna vad helt underbara. De kom fram och gratulerade mig, berömde mig och jag kände mig som världens bästa tjej! Efter att ha lugnat ner mig, tackat min körskola, satte jag mig på bussen påväg till min mammas jobb. Mobilen gick på högvarv. Sms, samtal, facebook, twitter. Minns att klockan bara var 8.30 och batterinivån var på 30 %.. Väl inne på mammas jobb fick jag massa kramar, tårar och allt kändes så jäkla bra! Bilen stod på parkeringen utanför och var redo att bli körd av mig. Första bilturen helt själv i bilen gick till min mormor. Skrek när jag kom in till henne och hon grät, jag grät. Jag lånade hennes deo och åt massor av godis. Sedan körde jag till pappas jobb. Kramade om honom och det kom tårar även där. Efter att ha träffat alla nära och kära körde jag till skolan. Känslan här kan jag inte beskriva. Den var helt FANTASTISK! Jag körde en bil HELT SJÄLV! Låtarna Roar med Katy Perry och Wrecking Ball med Miley Cirus spelades. Jag sjöng högt. Varje gång jag hör dom nu så tänker jag tillbaka dit och hjärtat fylls av GLÄDJE! 
 
 
Men dum som jag är så glömmer jag att betala parkeringen på skolan. Så jag får springa ut och betala. Sånt händer ju bara mig ;) Jag körde runt på mina klasskompisar, gjorde lite ärenden. Jobbet, käkade mat, köpte blomma till körskolan, åt glass i Mc Driven, åkte fram och tillbaka helt enkelt. Och jag vill tacka alla som var med och gjorde den dagen till den bästa i mitt liv än så länge! TACK! ÄLSKAR ER! 
 
 
På eftermiddagen stod jag på ICA parkeringen hemma och väntade på mamma när hon handlade. Rätt som det var såg jag Hanna och Tilda som kom körande i sin bil, jag vinkade och tänkte att de vet säkert inte att jag har körkort. Men så slänger sig Hanna på tuten, parkerar bilen helt fel bakom min bil påslagen, och hon och tilda kommer ut och kramar om mig. Hur goa???? Och sedan kommer Amanda med sin pojkvän och gratulerar mig i sin bil. Sånt händer bara i en mindre håla. När något stort har hänt så märker man det.. ;) Haha! Men lovely! 
 
Hur som helst så vill jag med detta inlägg försöka förklara hur jävla underbar den dagen var. Åh! Bästa dagen! Tack till ni som var med och gjorde den till den bästa. Puss! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?