FÖDELSEDAG

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">

För nästan exakt 14 år sedan låg min mamma och verkligen kämpade. En liten krabat skulle ut. Hon hade ingen aning om vad det var för krabat. Tjej eller kille? Lugn eller myror i brallorna? Hon hade verkligen inte en blekaste aning om vad hon skulle få bära med sig i hela sitt liv. Efter många om och men, krystningar och tjut kom hon, min aldelles egna syster, Josefine Karlsson! Minns redan på BB att jag var riktigt stolt och ville hålla henne.
Åren har gått och nu är min med betoning på LILLA lillasyster hela 14 bast. En riktig fjortis. Men ack vad jag tycker om henne. (vad jag lät harmonisk och trevlig). Inte för att man skulle kunna tro att jag skulle skriva något så fint om henne här, om man hade sett oss i vardagen.
- VAR ÄR MIN TRÖJA? DU TAR JU JÄMT MINA KLÄDER!!!!!!!!!!!!!!!!
- Oh du är sååå jobbig.
Där fick du läsa några exempel som kan slinka ut ur min mun, och mottagaren är just lilla Jossan. Och jag valde de lite mildare varrianterna.. Men det är såklart att jag älskar henne! En ren självklarhet!! Men det är väll det som är tjusningen med att ha syskon, den där syskonkärleken. Man visar inte den lika ofta som man visar sina andra sidor. Men den där kärleken borde man nog visa oftare kom jag på nu. Visa sin kärlek!
Jag är så tacksam att jag har just, Josefine som syster. Det kunde inte bli bättre. Att ha en utav världens finaste personer som syster, det är verkligen guld värt!
LOVE YOU SIS!