Jag är bara 16 år men önskar att jag vore någons blivande hustru

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">


Bröllop. Att gifta sig, det är något som jag ofta tänker på. Ett val man gör som kommer leva med en resten av sitt liv. Ett val man (förhoppningsvis) aldrig kommer ångra. Tänk dig att välja en person som du ska leva med resten av ditt liv. Mäktigt, coolt, underbart och även häftigt enligt mig.
Jag är nog ganska lillgammal om jag får säga det själv. En dag gick jag förbi en "brudklänningsaffär". Ja du förstår. Kollade in i skyltfönstret och tänkte; En dag kommer jag stå där och välja klänning. Vara sådär riktigt mega kär. Kände mig som i en film. Fick fram fina bilder i huvudet och blev så varm och glad inombords. Hjärtat var riktigt varmt då alltså. Bestämma allt tillsammans med min blivande MAKE. Dukningen, inbjudan, temat jag skulle kunna dra en lång historia här nu. Många tror att jag redan har bestämt hur allt ska se ut på mitt bröllop. Det kan bero på att jag går runt och säger hur allt ska vara men efter att ha tänkt ganska mycket på det är det inte det som är det viktigaste. All dekoration och så. Utan det viktigaste och mest häftigaste jag vet är att man gör verkligen ett konkret val. Ett beslut som kommer följa en i hela livet. Från just den dagen kommer allt man gör vara tillsammans med sin älskare. Okej inte allt men nästan. Bo lån osv. Säger ekonomi tjejen själv. *gör ett coolt tecken*
En utav mina drömmar är att gifta mig. En riktigt stor dröm som jag hoppas jag kommer uppleva en gång. Och att gifta sig händer (förhoppningsvis) bara  en gång med. En dag i hela ditt liv. Jag tycke verkligen det här är så häftigt. För endel är det inte så stort att gifta sig. Utan bara en grej man gör. Men för mig är det en slags tradition kan man nästan säga.
Jag är bara 16 år. Visst låter det som om jag är åtminstonde 25? Haha men lillgammal det skrev jag i början att jag är så det håller jag fast vid.
Just nu sitter det en okysst tjej som bara väntar efter att få gifta sig. Come on boys!