Mat-hilda och föda barn .. ?

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
För exakt tolv minuter sedan la jag upp en bild på instagram. Bilden var en somrig bild med mig som motiv. Jag sitter på en sten med min knallblå långklännig (JA man ser mig i den hela tiden på alla bilder, men när Lillie tog alla dessa bilder blev det visst över 600 st. måste använda dom ju) och ler med stängd mun (för ovanlighetens skull) och har lite hår i ansiktet. Under bilden skrev jag, "Mat-hilda, that´s me". ..
 

MatHilda Karlsson. Det är det jag har hetat i hela mitt liv nu. Och under alla dessa 17 år har det kommit fram några kommentarer. 
- Meh, tjenare MAThilda. 
Då skrattar man lite för att visa att man bryr sig och inte göra den andra personens dag förstörd. Man ler lite, skrattar som om man aldrig har hört det där innan. Men det har jag. Varenda bövla dag. Oh, nu börjar jag komma in på en liten sur linje här känner jag.. Men det är okej! Jag har mens och PMS. Allt på en och samma gång. Vet att det inte alls ska vara så men det är som jag alltid har sagt, det blev något fel med mig på BB. Ni tjejer känner igen er. Allt kan bli så irriterande. Om syrran bara står och kollar på en så målar man upp världens bild och det slutar med att hon får en utskällning utav mig.. (?) Eller som en gång. Det pågick en PMS period i mig en dag för några år sedan och jag skrattade och grät på samma gång. Mamma bara skrattade åt mig. Men det är så det är! Allt det här är värt det, tro mig. Det är i de här lägena som vi inser att vi är starka kvinnor!! Starka kvinnor som förhoppningsvis kommer att föda ut ett barn en vacker dag. Åh.. 
 
Nu kom jag in på ett helt annat spår än vad jag hade tänkt. Jag hade inte tänkt att skriva om hur bra det är att föda barn(???). Jag hade tänkt att berätta att jag brukar bli kallad MAThilda. Glömmer aldrig när jag umgicks med min barndomsvän Ebba. Varje gång (varje dag nästan) jag kom till henne så välkomnade hennes pappa mig såhär. 
- Nämmen tjenare Mat-hilda. 
eller så kunde det låta såhär.
- Ska Mat-hilda äta här idag? 
Hihi ville bara att du skulle veta det. 
 
Egentligen borde inte jag sitta här och skriva ett fånigt inlägg. Funderar nästan på att radera det.. Men det är ganska många bokstäver som skulle bli nertryckta i mappen; arikv. Stackarna... 
 
Jag har fått min första läxa denna veckan. Och här sitter jag, kvällen innan och rå pluggar. Klockan är snart halv elva och jag måste städa mitt rum med. Älskar-att-jag-känner-att-jag-verkligen-inte-kommer-äga-ut-alla-mina-klasskompisar-imorgon-på-förhöret! 
 
Älska er själva vänner. Även om du har mens eller ej!