Mår bra

2015Heeeeeeeeeej!! Hur mår ni?! Hur var eran dag?! HUR ÄR LIVET?! 
 
Hjälp, det var ett tag sen jag skrev här och jag känner lite vart i hela friden ska jag börja?! Jag kan ju börja med att berätta att det har blivit så fint väder här. I morse när jag skjutsade barnen till skolan luktade det sommarhetta utomlands. Förstår ni? Denna värme blandat med blommor och växter som jag antagligen inte är van vid. Jag stormtrivs med vädret. 
 
Hur är det annars Mathilda då? Jo men det rullar på bra. Jag har märkt de senaste att tiden går så sjukt fort?! Hjälp! Jag tycker veckorna bara rusar förbi och för att inte tala om helgerna. Det räcker att jag andas ett andetag på fredagskvällen så är det söndagskväll. Tiden på dagen när jag är själv är så otroligt betydelsefull och jag har verkligen blivit trygg här. Däremot så har jag märkt att jag inte är 110% trygg. Och har insett att jag inte kommer göra det heller. Jag tycker inte om detta att jag tex måste knäppa knappen på mina byxor på kvällen när jag ska ta tre steg från badrummet till mitt rum. Jag känner mig inte 100% säker på att gå i bara mitt nattlinne till toan på nätterna. Antar att det aldrig kommer bli som om jag vore hemma. Vi är ju kanske lite väl trygga haha! Men det är något jag verkligen saknar. Att inte behöva tänka på vad man än gör. Bara få koppla av på ett annat sätt. Hänga i soffan i vardagsrummet och chilla. Prata lite med mamma som lagar mat, pappa som fixar med posten och jossan som precis kommit hem från skolan och klagar på allt plugg. DET saknar jag! 
 
Hur som så mår jag väldigt bra och har väldigt kul med mina vänner. Och nästan de viktigaste, jag känner mig så stark. I helgen sa min värdmamma att jag är den yngsta aupairen dom haft men den mest ansvarsfulla. Det gjorde mig väldigt glad. Kände att jag behövde höra något sånt faktiskt. Alla tappar hakan här när jag säger att jag är 19. Och det ger mig någon enorm power! Att jag liksom befinner mig här i USA, kör bil, tar hand om tre barn själv och fixar alla ärenden och hushållsuppgifter hemma i huset. Fasen vad coolt ändå. I början tyckte jag de var lite pinsamt med åldern men nu känner jag mig bara ännu mer unik och cool. 
 
Jag tränar regelbundet på kickboxningen och svettas om inte mer nu. Svetten rinner liksom längs kinderna ?! Har faktiskt aldrig varit med om det haha. Älskar dock att jag har träningsvärk hela bövla tiden. På något sätt så känns det som att jag lever ett litet lyxliv. Jag menar jag jobbar ju och egentligen jobbar jag mer än vad jag ska, men det är ju inget "riktigt" jobb ändå. Jag väcker barnen, ger dom mat och skjutsar iväg dom till skolan och sen är jag själv i huset till halv tre. Jag har en egen bil, åker och tränar, solar lite i solen och ibland träffar jag vänner på lunch och shoppar. I fredags skickade min värdmamma iväg mig och Brianna till nagelsalongen och betalade MANIKYR OCH PEDIKYR till oss?! Min första gång. Alltså förstår ni eller......... I lördags var det Landons first Communion och efter kyrkan hade de hyrt en restaurang i hamnen och serverade god mat och dryck. När man tänker efter har jag det väldigt bra ändå. Och detta att jag har hela helgerna att göra saker på. Jag och mina vänner åker runt och testar alla stränder nu haha! Vi äter gott och bara njuter. Tack gode gud för sommaren och allt. 
 
Tänkte slänga upp lite bilder från de senaste veckorna. 
 
Vårt första "Mathilda gråter för att hon är ledsen" möte tillsammans. Fint! 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?