Våren är inte nära

2015Det är torsdagen den 5 mars och jag befinner mig i USA. Alltså jag kan faktiskt inte förstå att jag är här, men jäklar vad skönt det är att inte vara ny. Kom och tänka på den tanken idag faktiskt! Jag börjar känna mig mer och mer bekväm i familjen, vilket är sjukligt gött! Självklart gör jag misstag varje dag men har blivit bättre på att borsta bort det. Idag tärnade jag inte kycklingen tillräckligt smått, scrambled eggsen smakade enligt ett utav barnen som couscous (i en negativ benäming) och köttbullarna jag gjorde var för brända. De hade enligt ytterliggare ett utav barnen i stekpannan 1 min för länge. 
 
Jag har verkligen märkt att det inte är superlätt att ha med barn och göra över huvudtaget, men att laga mat till dom. Herregud! Jag känner mig väldigt bra på att laga mat och tänkte verkligen inte att det skulle bli ett problem alls innan jag kom hit. Men jag hade fel. Haha nu låter det som om jag har världens problem och det har jag verkligen inte !! Däremot så har jag väldigt bortskämda värdbarn som alltid får som de vill. Ibland kan jag liksom göra tre olika måltider på kvällen. De äter tre olika frukostar som de inte alls gör själva, utan jag roppar på dom när allt är framme på bordet så kommer de ner, sätter sig på stolen och sen äter. 
 
Idag vaknade jag av ett sms av min värdmamma vid 6 på morgonen. Hon skrev att det är SNOWDAY today så barnen är lediga. Vilket alltså innebär att jag har jobbat hela dagen. Fixat frukost, spelat spel, fixat lunch, spelat och lekt, stått i köket hela kvällen och stekt svenska köttbullar. Det tog mig 2 h att göra dom. Haha, man har blivit lite bekväm med det här med att jag annars lagar väldigt enkel mat. Igår micrade jag varmkorvar, toastade bröd och sen la på ketshup. Så att stå i köket och laga köttbullar från grunden var de INTE vana vid. De tyckte köttbullarna var för brända och lingonsylten som jag köpte på IKEA var inte alls god. Irritationen var väldigt stor när jag stod i ett kök fullt av disk och en kropp som luktade os. Men min värdmamma och värdpappa tyckte de var goda.. Om jag ska vara ärlig så tror jag de ljög. Haha! För de blev inte super duper goda. 
 
Så nu ligger jag här på min säng helt utslagen efter dagen. Tog en dusch för att jag inte ville lukta köttbullar hela natten. Men idag var en väldigt bra dag! Barnen var så otroligt snälla vissa perioder och det var väldigt kul! Tycker verkligen om dom <3 Det är oändligt mycket snö ute och jag är lite orolig för att de kommer ha SNOWDAY imorgon också........ Sen hoppas jag att jag kan ta bilen i helgen, pallar verkligen inte sitta inne här hela helgen. Men uppskattar verkligen att de är omtänksamma, men ibland lite väl överbeskyddande när det kommer till snön. 
 
Gullen Brianna sa att hon inte gillar köttbullar överlag, så att jag inte skulle ta det personligt. De är väll fina de små grynen. 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?