Helg #7

2015Vilken helg jag har haft. Just nu ligger jag här på sängen och känner mig så otroligt trött, men väldigt glad också. I fredags fick mina värdbarn och värdföräldrar för sig att jag skulle ta hand om åtta barn. De hade playdates och totalt var de alltså åtta barn. Herregud. Jag tror inte att min LCC hade gillat det. Föreställ dig 8 barn springer runt i huset med leksakspistoler och skriker. Vill bara tillägga att när min värdpappa kom hem så röt han till på alla
- Nu sänker ni ljudvolymen rejält hörni, jag ser på Tilly att ni har varit väldigt jobbiga. Nu skärper ni till er! Jag ser att hon har huvudvärk. 
Haha det roliga var att jag var jättetrött men hade INGEN huvudvärk. Men uppskattade stöttningen! Jag var så otroligt irriterad och packade min väska väldigt snabbt och när klockan blev 7 tog satte jag mig i bilen och skruvade upp volymen. Jag åkte till Syosset och hämtade upp Marce. Det tog lite tid för oss att trycka in den rätta adressen i min GPS i bilen (den lever sitt eget liv ibland) sen körde vi till Huntington till Olga. Och hjälp vilket hus. Det var ett otroligt stort, rikt och väldigt typiskt amerikanskt hus. Allt var liksom gigantiskt. Bilarna, poolen, trädgården och allt. När hon öppnade garageporten stod en vit Mercedes cab där. Det var hennes värdmammas "sommarbil". Hehe! Olga hade lagat pasta till oss, så vi hög i och pratade. Vi har så fruktansvärt kul ihop. Så häftigt ändå, att de är båda från Mexico och jag från Sverige. Det roliga är att vi har blivit såpass bekväma så de började prata spanska med mig. Jag svarade: gianbos  ioghsizhvg owb ajg. När vi hade ätit, gick vi ner till hennes källare och tog på oss våra pyjamasar. Sen pratade vi hela kvällen. Skrattade och bara njöt. Det är helt fantastiskt skönt och gött att ha kompisar som befinner sig i samma situation som en själv. Trodde inte jag skulle uppskatta det lika mycket som jag gör. Lite senare kom Petra och vi somnade väldigt sent. 
 
 
På morgonen därefter skulle Petra till tåget för att sen åka in till New York så vi gick upp tidigt och körde henne. När vi precis hade släppt av henne kom hon på att hon hade glömt sin plånbok, så hon fick hänga med oss till Dinnern och äta brnuchen som vi hade tänkt att åka till. Så vi åkte en bit till, sen kom vi fram till ett så otroligt TYPISKT AMERIKANSKT frukostställe. Det var otroligt mycket folk men det var jätte trevligt! Jag var helt spyfärdig efter pannkakorna. Vi hade tänkt att gå på St Patricks paraden som var i centrumet, men när vi var påväg dit åkte vi förbi en stor affären. Kommer inte ihåg vad den hette, men typ som Marshalls. Det är alltså världens outlet av märkessaker. De hade ALLT. Vi var där inne i 2 timmar. Haha! Vi gick bara runt och chillade. Jag kom hem med lite smink, en tavla och nagellack. Sen släppte vi av alla och jag åkte hem och duschade och skypade med Linn. Såå trevligt! Sen var det bara att sminka om sig och ta på sig lite festliga kläder. När jag gick igenom köket när jag skulle gå, frågade min värdpappa om jag skulle ut. Jag svarade jaa lite blygt för jag vet inte om de gillar det. 
- Det gör du rätt i, önskar också att jag var ung. Ha det så kul! 
Hur go? 
Så jag satte mig i bilen ytterliggare en gång och skruvade upp volymen. Jag var så otroligt upprymd och glad. Jag tänkte på vad han sa och kände mig så naivt odödlig så det nästan är pinsamt. Jag fick en sån där insikt igen. Att jag kände mig så otroligt cool och allt. Önskar att alla kunde känna den känslan ofta. Den är bäst! Jag hämtade upp Petra och så körde vi till Huntington igen och letade parkering i typ 30 minuter. Sen gick vi till baren där vi senare mötte upp Marce och Olga. Det var jättetrevlgit men det var väldigt många äldre där. Jag hade mycket hellre velat dansa. Men det var trrevligt! Jag åkte hem vid 12 och powerkänslan kom ytterliggare än gång. Den kommer ALLTID när jag kör bil och lyssnar på musik. Haha! 
 
 
Imorse tog jag tåget till New York och mötte upp Nora och hennes rumskompis Emilia. Vi tog tunnebanan till Brooklyn och gick över Brooklyn Bridge. Vädret var helt fantastiskt och äntligen kommer våren hit !!!!!! Jag hade liksom inte ens vantar?! Och den här staden alltså. Den kan man ALDRIG tröttna på. Vi tog oss sen till China Town och det var verkligen som alla säger. Det var som att gå in i ett helt nytt land. Alla skyltar och allt var på kinesiska. Människorna. Ja allt! Jättehäftigt! Vi åt lunch på ett litet ställe där de sålde dumplings. Min första gång ! Faktiskt väldigt gott. Det var hur billigt om helst. Jag åt dumplings, soppa och drack en cola för 6,1 dollar. Helt sjukt! Sen gick jag och Nora till 911 Memorial. Den fontänen och allt var hur fint som helst. Men jag tycker det är läskigt det som hände. Fruktansvärt. Runt om fontänen (vattenfallet) stod alla namn. Sen gick vi till 21 Century och Nora shoppade ett par Rayban för 75dollar. Herregud!!! Sjukt billigt. Sen tog vi tunnelbanan till Midtown och fikade i någon timme. Sjukt underbar dag! Sen tog jag tåget hem. Och när jag kom hem hade familjen precis ätit, så jag åt det som var kvar och snicksnackade lite med min värdmamma. Och nu sitter jag här. 
 
 
Sjukt bra helg! Och idag fyller min älskade mamma år. Hon är bäst och jag älskar henne SÅ HIMLA MYCKET! 
 
Imorgon börjar min 8:e vecka och det är helt sjukt hur tiden går fort nu alltså. I början gick den sakta men nu när jag börjar ha kul här (haha) och har mkt att göra så går det väldigt fort. Såå gött! Jag är för övrigt väldigt glad och mår väldigt bra faktiskt! Självklart saknar jag alla hemma, men har inte riktigt hemlängtan längre. Men det lär komma snart igen;)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?