Welcome to our family

2015Med en stel kind pga tårar halvligger jag här på min säng. Jag skrev precis ett hur långt mail som helst till min momor. Eller jag skrev det till min mamma som i sin tur ska skriva ut det och ge till henne. Åh vad jag saknar henne. 
 
Jag vill bara säga att jag har det väldigt bra faktiskt. Idag var min kontaktperson här, min LCC:n för att ha ett litet kort introdutionsmöte med mig och min värdmamma. Vi gick igenom allt möjligt och efter att hon gick känns allt på något konstigt sätt så himla mycket bättre. Allt känns klarare. Steffi åkte i fredags och jag försöker verkligen ställa in mig på att det här kommer vara min hem nu. Det kommer såklart aldrig kännas som hemma, men det känns faktiskt väldigt bra. Ni som känner mig, vet att jag fullkomligt hatar att gå i andras kylskåp. Att vara i vägen liksom. Och nu ska jag göra det i ett helt år. Jag berättade idag för min värdmamma att jag tycker det känns lite konstigt att gå i deras kylskåp. Då sa hon till mig att jag får ta allt jag vill, laga vad jag vill och känna mig som hemma. Efter det känns det faktiskt lite bättre. 
 
Så ja, jag har inget att klaga på. De är så hjälpsamma och trevliga allihopa. Idag har jag till och med pratat med deras mormor. Jag svarade i telefonen som jag brukar:
- Hello.
- Hi is it Mathilda? 
- Haha yes it´s. 
- Well, I´m XXX mother. Welcome to our family!!! 
Jag blev så himla glad. Sen var det dock inte aneldningen till att hon ringde, men tyckte ändå det var så fint. Så alla sånna här små saker börjar falla på plats. Jag har åkt tåg in till New York själv, tagit hand om barnen själv en dag, fått min första lön till mitt amerikanska konto och pratat igenom de mesta med värdmamman. Sen kommer det absolut komma fler grejer som faller på plats men det känns faktiskt bra nu. 
 
Idag har jag även kollat med min värdmamma om jag får lägga ut bilder på barnen. Då förklarade hon att hon hade två regler. 
  1. Inte publisera bilder på barnen när de är nakna
  2. Inte publisera en bild på mamman när hon har en dålig hårdag. Bara snygga bilder på henne. Haha!! Så go! 
Så imorgon början min första vecka själv. Allt ska stämma. Klarinetten ska Richard ha med sig till skolan. Brianna ska ha sina fyra chicken bits och Landon ska öva inför sitt mattetest. Det är många aktiviteter efter skolan och jag ska försöka lära mig att laga alla deras mat. Puh. Som grädde på moset sägs det att de ska komma världens snöstorm hit så barnen ska förmodligen inte gå till skolan på tisdag. Håll alla tummar ni har där hemma för mig. 
 
Jag saknar er hur mycket som helst, och det går inte en timme utan att jag har gått igenom alla mina vänner och min familj/släkt. Vad gör syrran nu? Undra hur det går för Elin i Stockholm.. Och hoppas farfar vinner lite pengar på sina hästar.
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?