2/365

2015I skrivandes stund sitter jag på en heltäckningsmatta, nyduschad och mega trött. Till vänster om mig sitter min ena rumskompis och pratar spanska genom en iPad. Till höger om mig står en italienare och gör rumpövningar. För fem minuter sen stod min tredje rumskompis framför mig och pratade thailändska med någon i Thailand. 
 
Det här är ju egentligen helt sjukt. Jag befinner mig just nu på St. Johns University på long island i självaste USA. När man åker genom Cultural Care Aupair åker alla aupairer från hela landet till en skola under fem dagar. Dagarna går till så att man har lektioner. Äter. Och sen har lite fler lektioner. Slötiden däremellan går så himla sakta. Jag kom igår och nu ska jag vara brutalt ärlig. Det är inte det roligaste jag har varit med om. Alla säger att det är en så fantastiskt möjlighet att träffa människor som är i samma situation som en själv, och det kanske det är. Men jag vill här ifrån. Jag verkligen längtar till fredag när min värdmamma ska hämta mig här. 
 
För att nu vill jag bara börja. Inte sitta på lektioner där de visar filmer på hur man tvättar händerna. Jag har dock världens mest underbaraste lärare. En sån där riktigt typisk amerikansk äldre kvinna. Hon är så himla rolig och tiden går faktiskt ganska fort. Jag vill mest av allt träffa mina värdbarn faktiskt. Lära känna dom och bli trygg i vardagen. 
 
Flygresan gick bra. Jag flög helt själv. Med ett byte i Berlin. Men jag klarade det!!! Dock fick jag kanske inte världens bästa start på resan när min biljett visade sig vid incheckningen hade spärrats. Jag hade genom nätet betalat en extra väska på 23 kg. Av någon konstig anledning så gick inte betalningen igenom (utan att vi märkte det) och då spärrades hela biljetten. Så det resulterade i ett jäkla springade mellan disker hit och dit, ångest så det visslar om det och en tanke av att jag skulle missa flyget. Det tog 30 minuter för dom att fixade och sen var allt som vanligt. 
 
Nej det var det inte. Sen skulle jag säga hejdå till min familj och det var bland det mest finaste och fruktansvärda jag har varit med om. Jag älskar er hörni! 
 
Nu måste jag ladda upp inför morgondagen. Det är lektioner från 8.00 till 19.30. 
 
 
Ha det så bra där hemma. Jag tänker mycket på er. Take care <3 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?