Tacksam

2015Jag tänkte berätta för er vad som är hitils det bästa med att jag har åkt hit. Flyttat hit till New York. Måste alltid säga det högt för mig själv för att faktiskt förstå att jag befinner mig här. 
 
Det är verkligen inte samma Mathilda som kommer komma hem. Eller jo. Det är fortfarande samma Mathilda med samma skratt, samma längd och lika konstig. Men, det är en Mathilda med ett starkare självförtroende och en "jag klarar allt"känsla. I och med den här resan jag befinner mig på så har den fått mig att se på livet från ett helt annat perspektiv. Helt annat! 
 
Absolut det bästa med min resa är att jag möts av en så otroligt stor och fantastisk tacksamhet för mitt liv. Jag känner mig så lyckligt lottad. Min familj, vänner och allt. Mitt hus. Mitt liv! Hur kommer de sig att jag har fått allt det här?! Det är verkligen det bästa med att jag flyttade, att jag känner mig så otroligt tacksam. Och jag tror verkligen att alla behöver kliva ur sina trygghetszoner, flytta iväg från sitt "vanliga liv" och se sitt liv ur ett par andra ögon. Se vad man faktiskt har och vad man kan påverka själv! 
 
Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag gör det här och att jag gör det själv. Att jag inte tog med min någon vän från Sverige hit och gjorde den tsm. Visst, absolut hade det varit fantastiskt kul men jag tror man utvecklas ännu mer när man tvingas göra allt själv. Och nu i min 13:e vecka känner jag mig inte alls ensam här. (har aldrig kännt mig ensam för att jag har erat stöd hemmifrån, men bokstavligt talat ensam har jag kännt mig). För nu har jag mina vänner här?! Jag har liksom lärt känna så otroligt fina människor här borta i New York, har en fin värdfamilj och underbara värdbarn. Det är liksom JAG som har sett till att detta skulle hända. Det är JAG som satt i Sverige och skrev min ansökan hit och nu är jag här?!!!! 
 
 
Vill återigen tacka alla som är i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra utan er. Och DÄR föll en tår från mig kind. Kram Tilly
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?