Min påskhelg här i USA

2015Hej älskade vänner! Vart ska jag börja? Jag kan ju börja med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge. Det blir mest ett inlägg på helgerna, antar att det är för att detta numera är min vardag och inte lika fancy att skriva om längre. Sen har nog latnheten tagit över lite med. 
 
Vet att jag har skrivit om berg och dahlbanan tidigare, och jag kan nu med 100 % trovärdighet berätta att den kommer vara med mig hela året. I fredags satt jag på trappan och grät sönder. Anledningen var att jag hade haft en liten konflikt med killarna i en timme. De skrek och grät i en jäkla timme. Sen var det lite mediciner inblandade och jag var väldigt orolig och rädd. Så några samtal till min värdmamma blev det och när allt hade lagt sig och jag skulle vika tvätten brast det för mig. Jag ville bara mest av allt lägga mig i min mammas famn och gråta. Vara ett barn själv och bara känna hennes lukt som belyser trygghet. Killarna låg i soffan i andra sidan av huset och jag satt och grät. Det här att jag är i övergångsåldern till att bli vuxen är fasen inte lätt. Ska skriva mer om det i ett inlägg framöver. 
 
I lördags ringde jag mamma och pappa och grät igen. Jag ville hem. Förra helgen var så otroligt bra och jag hade inga riktiga bra planer för denna. Hur som så fick jag pepp och hade en väldigt bra helg. Jag menar detta att jag satt i en park  New York City med solen stekandes i ansiktet och mina powertjejer Tina och Elin i öronen genom skype. Det var mer än underbart! De får mig att bli så fnittrig. Mina vänner var med i en Pillow Fight och jag var med i början men fick en smäll av någon jäkel utan att jag märkte det så jag bet ihop min käke. Blev så otroligt rädd haha! Så det var inget för mig. Lite senare strosade vi oss genom stan och hamnade på en bra restaurang, åt god mat och bara chillade. Jag tog tåget hem själv lite senare och kom hem till ett sovandes hus. När jag smygandes gick upp för vår knarriga trappa och tände mitt rum såg jag att mina handböcker från Cultural Care Aupair låg på mig säng.. Och så var det en liten notis. 
 
Att jag på morgonen satt och grät i telefonen och ville hem, och att sen mötas av det här på kvällen. Vilken vändning hjärnan fick. Det här var bland det finaste jag varit med om och jag insåg varför jag är här. Hur fint?! Ville bara skrika av lycka! 
 
I morse när jag kom ner för att äta frulle kom Brianna fram och frågade om jag hade sett hennes lapp. Och jag berättade att jag blev så glad att jag grät och visade lappen för min värdmamma. Men så var jag ju ändå tvungen att fråga var i hela friden hon hittade mina böcker ifrån. För jag vet att jag hade dom i min bokhylla.. Då förklarade hon att hon hade gått in i mitt rum för att se om jag hade någon svensk choklad över och hittade dom då. Ha ha! Mina värdföräldrar skällde ut henne och sa till henne att det inte är ok! Haha men jag bryr mig inte, blev ju så otroligt glad. 
 
Sen måste jag ju berätta vad som hände idag. Hela familjen skulle till kyrkan innan vi skulle till uncle George och de frågade om jag ville hänga med. Självklart sa jag! Så det hela började med en ganska avslappand frulle. Jag tycker det är fruktansvärt pinsamt att äta frukost på helgerna nere med familjen men idag var jag ju tvungen att göra det pga kyrkan och att jag skulle hänga med dom hela dagen. Så min värdmamma hade lagat Frensh Toast med Cinnamon Crunch Toast flingor på. Sockerbomb. Så åt vi grädde och sirap på det haha! Men det var faktiskt trevligt. Tror att jag behövde det, att sitta i lugn och ro och prata med min värdmamma och värdpappa. Inte bara prata om vad jag har köpt fel, vilka tider barnen ska hit och dit eller vilken måltid som är bäst att laga till barnen. Hursom så sa min värdmamma att vi skulle åka 9.45. Jag var klar lite innan och hjälpte barnen med skor osv. Killarna som alltid går i mjukisbyxor skulle ha skjorta och väst och det var lite kaos. 09.55 satt jag, värdbarnen och min värdpappa i bilen klara och redo. När min värdmamma kom var det några vattenflaskor som låg i vägen och man bara kände irritationen. Det var tysta minuten i bilen till kyrkan. HAHA! När vi väl kom fram till kyrkan var den PROPPFULL. Folk stod överallt. Vi ställde oss därbak först, men sen vinkade Landons religionslärare fram oss och vi hängde på. MEN DET VI INTE VISSTE VAR ATT HON VINKADE FRAM OSS TILL JÄVLA KYRKKÖREN. HAHA! Så vi satt framför alla bland kyrkokören. Jag kunde ju inte en enda låt och ah, HAHA HERREGUD! SÅ JÄKLA ROLIGT! Jag och Brianna fick sitta på bänken längst fram och hon kände sig så dum. Det var precis som om hon led för mig. För hon tjatar alltid om att jag är så lång. Först viskade hon:
- Tilly, you are soo tall. I´m so sorry! 
Efter 10 minuter lutade hon sig fram igen:
- Hey, you should have stand in the back.. 
 
Efter att gudstjänsten var slut och vi hamnade i bilen igen så började vi alla GAPSKRATTA. HAHAHAHAHA!!! Barnen tyckte det var såååååååå pinsamt. Min värdpappa sa "Ja de första 10 minuterna så tittade verkligen alla på oss" Richard sa att han tyckte det var så pinsamt att han ville dö. Min värdmaamma sa att det är DÄRFÖR vi kammar håret hörni. Några av familjens vänner frågade oss på parkeringsplatsen om vi gillade att stå i rampljuset. HAHAHAHAHAHAH! 
 
Varför hamnar jag alltid i dessa jäkla konstiga situationerna? Så vi skrattade om det hela dagen och berättade det för hela min värdmammas släkt. Väl där var det återigen en typisk amerikansk situation igen som jag är med och upplever. Massa släkt, swimmingpool, cateringfood och äggletande. Trevligt var det allt. Och jag är verkligen Tilly här. Alla säger det, jag älskar det! Men sånna här situationer får mig verkligen att sakna mig släkt. Åh. Vill bara hänga med dom nu! 
 
 
Nu känner jag att den här helgen var en väldigt bra helg. Väldigt! Jag har kommit min värdfamilj närmare och det känns väldigt bra. Börjar faktiskt känna mig som en del av familjen nu. Det var så mysigt att sitta hela familjen ihopproppad i en bil i 45 min. Lugna samtal om ingenting. Min värdmamma pratade om hur mycket de har som de vill ta med mig på. Så det är gött! Hoppas att ni alla hade en superbra påskhelg hörni. Glad påsk och jag saknar er alla jätte mycket. kram tilly <3
 
 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?