Himlans bra vecka

2015Förra veckan kändes nästan lite som en nystart. Barnen började gå i skolan igen och jag fick äntligen min egna tid igen. Den är så otroligt fantastisk! Har faktiskt insett att jag behöver vara mycket för mig själv, och antar att efter jag har varit här så kommer jag vara väldigt självständig.. 
 
Jag kickboxade och njöt av det fanatstiska vädret. Det var liksom 23 grader. Helt sinnes! Så som den svennen man är så försökte jag ta vara på varje minut i solen. Vilket har resulterat i mina fräknar. Lovely! I onsdags träffade jag Cornelia från Sverige !! Hon bor i Roslyn Heights som ligger ca 13 minuter härifrån. Vår lilla relation är ju helt sjuk. Min faster hemma i Sverige är Cornelias fasters bästa kompis. Sjukt långsökt va?! Så när min faster fick höra att Cornelia skulle åka till Long Island och jobba som aupair hörde hon av sig och berättade att jag befinner mig här. Så vi kommer alltså från samma hemstad och har aldrig träffat innan och bor nu 13 minuter ifrån varandra. SKÖNT! Så Cornelia har varit här i 2 veckor så jag försöker visa runt henne här. Hur som, så i onsdags hämtade jag upp henne på dagen när vi båda var lediga. Vi åkte till banken för att jag behövde skicka en check och för att jag hade fått hem ett brev som jag trodde var en faktura men som visade sig vara en översikt över mitt konto haha! Sen åkte vi till Shopping centret här och hängde. Vi åt lunch på IKEA och strosade runt på IKEA. Jag tror inte ni anar hur sjukligt gött det var att få prata svenska. Är så glad att hon kom hit! 
 
 
På kvällen på onsdagen hämtade jag upp Marce efter 30 minuters stående utanför hennes hus. HON SOV OCH HÖRDE INTE NÄR JAG RINGDE HAHA! Vi köpte te och kaffe på Dunkin Donouts och parkerade vid någon stor fotbollsplan och tjötade. Det är det vi är bra på, att prata. Vi har alltid SÅ MYCKET att prata om! Underbart kul! 
 
 
Sen blev det fredag och jag var otroligt otagg på att gå ut som vanligt. Men jag trotsade mina neggotankar och drog på mig klännignen. Vi åkte till Huntington och käkade, och sen dansade nästan hela natten lång. Jag kom hem vid 3 och förstod då hur en överskörd gris kännde sig. 
 
 
I lördags sov jag länngeeeeee, och sen drog jag och hämtade upp (ja jag kan skriva busschaufför på mitt CV) Marce och Petra. Vi åkte till Fort Salonga där Olga bor då hon hade lagat världens lunch tilll oss. Vi hängde där på hennes enorma bakgård hela dagen och kvällen. 25 grader.. UNDERBART! På kvällen kom Cornelia och sen åkte vi till North Port. 2 svenskar, 2 mexikanare och 2 italinerare haha. Vi hängde där lite med, och sen av någon konstig anledning hamnade vi i en lyx båt. HAHA! FRÅGA MIG INTE VARFÖR! Det var en sjukt snygg man på 27 år som bjöd in oss. Efter ett tag åkte jag och Cornelia hem för jag skulle till skolan på söndagen. 
 
Italienaren pratar med bra kroppsspråk ;)
 
Igår hängde jag i Harlem i skolan, vi gick på museum, åt lunch i Central Park och göttade oss. 
 
Känner någon otrolig powerkänsla av att åka till skolan. Åh! Fasen vad coolt ändå, "att ta tåget in till New York och sen tunnelbanan till skolan". Och att jag klarar det?! Sjukt bra jobbat Tilly. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?