Poddcast är livet

2014Med trötta ögon, värkande kropp och en kreativitet som bara vill spricka sitter jag här på min kontorstol i trosor. Kan säga dig att jag var på toa innan och har precis målat naglarna så jag ville inte riskera att nagelacket blir förstört så jag har inte haft byxor sen dess. Onödig information som ni antingen får kritisera eller le lite till. Gör som du vill! 
 
Idag kom Madeofpodcasten ut. Det är så att min fina vän Hanna spelar in podcaster till sitt gymnasiearbete och därav fick jag frågan att vara med i ett avsnitt. När jag fick frågan blev jag SUPERMEGA glad och började genast att spåna lite vad jag själv tycker om saker och ting. Vi diskuterar framtiden, mig och Hanna och sociala medier. Tycker du ska lyssna! Gå in på länken!! 
https://soundcloud.com/hannarosen-1
 
 
Och nu kommer vi till det jag tänkte skriva om idag. Jag har kommit på en sak under de senaste dagarna. Jag fullkomligt älskar att prata om mig själv, titta på bilder på mig själv och höra mig själv. Kalla mig egoist men alltså jag får sån boost av det. Tro inte att jag tycker jag är super-mega-snygg för att det finns oöndligt mycket ångest och komplex i mitt hjärta. Men på något sätt så har jag ett så sjukt jälva bekärftelsebehov! Det tycker jag är lite läskigt. 
 
Så nu när jag sitter vid mitt skrivbord som jag har gjort i över sex timmar varav cirka 2 timmar plugg, och jag vill göra något. Spela in en till podcast, spela in ett videoklipp eller ta kort på mig själv. Jag inbillar mig själv att jag kan allt till provet imorgon och min inspiration till livet är på topp. Ge mig en mic och en fin vän så kan jag prata livet, ångest, mig själv och roliga saker hela natten lång. 
 
Ps. idag har jag nuddat vid en stor milstolpe i livet som jag alltid kommer komma ihåg. JAG HAR FÅTT HEM MIN STUDENTMÖSSA! HELT SJUKT!!!!! 
 
Nu säger min självinstinkt att jag borde sova nu, men håll utskik. Det kanske blir en poddcast i framtiden? Gärna för mig. Puss! 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?