Ska vara bra för dig ..............

2014Hej och varmt välkomna! Mitt namn är Mathilda Karlsson och jag har nu under senaste fem åren jobbat på Kvinnojouren.
Och så vidare. Så går tankarna i mitt huvud just nu. Jag ska hålla tal imorgon om kvinnojouren, och jag kan inte riktigt allt än,..
 
Senast jag bloggade gjorde jag ett rekord. Dels i det längsta inlägget men också den längsta tiden jag har bloggat. Herregud, det tog ju 4 timmar.. För att sammanfatta 2013, så var det ett jätte bra år. Super bra! Jätte tacksam för alla ni som gjorde det till ett grymt bra år.
 
Hur är livet Mathilda? Åh tack för att du frågade. Livet just nu är pirrande, skört och väldigt läskigt. Jag gråter otroligt mycket. Jag har börjat min sista termin på gymnasiet, jag har mycket att se fram emot men också en grej som har ändrat hela mitt humör det senaste. Jag har alltså fått en tid till jag ska bli räsfri. (igen). Om allt går som det ska så ryker den nästa vecka.. Du anar inte hur glad jag blev när min tandsköterska berättade det för mig i tisdags. Hela mitt liv gick plötsligt i en positiv riktning. Är så fantastisk glad för detta! Jag tror inte man förstår om man inte har haft räls själv. Så helt plötlsigt är mitt kamera album på mobilen fullt med egobilder för att jag ska försöka komma ihåg mitt liv med räls. Wow jag är alltså rälsfri om en vecka.. ÅH!
 
Annars är det bra med mig, jag dunkar Veronica Maggios nya skiva otroligt mycket. VILKEN FANTASTISKT BRA SKIVA! Sååå sjukt bra! Ta och lyssna på den. Mina favvosar är, "Va kvar", "Hädanefter" och "Mörkt". Ta och lyssna på den NU!
 
Puss och kram från mig och jag hoppas att du har ett sjukt bra liv. Tror det är väldigt nyttigt att ta sig tid att fundera över det. Oftast har man det så sjukt mycket bättre än vad man tycker först. Lovar att höra av mig här när rälsen är borta.. ÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!! HEJDÅ!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?