Att vad jag älskar Skype

2014Det är måndag och vädret ute är sådär riktigt ruskigt, kalt och kallt ute. Lampan i fönstret ger mer mysighet än vanligt och min rosa filt värmer gott min kropp. Dammtussarna ligger som ett täcke längs golvet. Det så kallade lösa dammet täcker alla mina öppna ytor inom rummet så som mina fönsterbrädor och hyllor. (för att inte glömma mitt skrivbord och min byrå)
 
Där slutade min oerhört vackra beskrivning av min tillvaro. Faktum är att jag måste städa mitt rum. Helst idag. Det är inte kul att som städare och perfektionist ha dammtussar överallt och inte känna den där härliga "åh nu är allt rent här"-känslan.
 
Idag har jag skypat med Tilda! Tilda befinner sig nu i Spanien och är där som utbytesstudent. Hon är och har alltid varit en så enormt stor inspirationskälla. Tanken av att hon går i skola i Spanien och bor i en spansk familj är ju bara super coolt! Sjukt modig och frän är hon. - vilket hon alltid har varit. Vi har gjort alla konstiga grejer i vår barndom. Allt ifrån att ha flytt till en hästhage med känslan i form av någon konstig rädsla till att ha kommit på hur man kan göra konstgjorda fisar. Tilda skulle jag säga är en sån vän som alla borde ha. Hon är så sjukt involverad i hennes vänner och vill de alltid väl. Hon är en utav de få vänner jag har och har haft som har varit så ärlig på ett mycket bra sätt. Hon är även den som jag har fått sånna sjuka skrattanfall med. Efter 2 timmar och 20 minuter med konstant prat i Skype kände jag mig så sjukt tillfredställd och glad. Man blir liksom glad av Tilda! Så nu önskar vi alla henne all lycka till, till de sista månaderna. Du kommer klara det så sjukligt bra Tilda! Var bara dig själv så kommer det gå PRIMA! Skickar en kram i tanken!
 
Har vissa bilder som jag tog när vi chattade på msn. Mycket snyggt gjort i paint.
Mathilda och Tilda 11 år kanske?
 
 
Följ gärna hennes resa här på hennes blogg. http://miserableandmagical.blogg.se/Åh tack vad fin du är Mathilda! Jag är så glad att jag har en vän som dig. Det var riktigt kul att få prata av sig lite. Puss och kram! :* DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?