Känn dig träffad

2014



Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Tacksam. - det är vad jag är. Jag är så sjukt glad att jag har så himla fina och fantastiska människor i mitt liv. Det är ni som gör mig, och mitt liv! Utan er så hade jag inte varit mig och jag hade definitivt inte haft så sjukt kul. TACK alla ni som finns i mitt liv - oavsett om vi är bekanta eller nära. Är så tacksam för ALLA! Vill skicka en stor kram till dig. Vet inte hur jag ska kunna tacka alla. Men ah nu blir jag aldelles för tjatig och jobb, så tack!
 
 
 
 
LOVE
 


Tänk efter

2014



Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Never run faster than your guardian angle can fly
 
Jag fick en plåtskylt av en gammal barndomsvän som heter Amanda i julklapp. På plåtskylten står det, "Never run faster than your guardian angle can fly" och jag tycker den är så klockren och så förbaskat bra! För att jag tror att alla personer har en typ av skyddsängel som iaktar en dygnet runt. Eller ängel och ängel, jag vet inte om jag menar ängel eller ande, men något som svävar ovanför en för att se så att allt är bra. Vi säger ängel så blir det enklare att förklara. Ängeln är den som känner dig bäst! Den är som en kopia av din själ. Nu går vi väldigt djupt här, så du som tycker det blir för djupt, krysset i högra hörnet finns för dig <3. Ni andra som stannar, tack!
 
Ängeln iaktar ditt liv. Hänger med dig till bussen, i skolan, på träningen eller när du tränar. Därför är det väldigt viktigt att du inte "springer" iväg från din ängel. Om du gör det, hinner hon inte ikapp dig och det kan sluta med att du inte har något övervak. Jag tror att det är väldigt viktigt att inte göra för hastiga beslut, inga beslut som du känner dig osäker på. Risken är då att du kommer hamna i en situation som du inte kommer kunna behärska bra. Min ängel, hon förstår jag mig inte på ibland. För att varje dag ställer jag mig frågan. VARFÖR HÄNDER ALLT MIG? Jag har till och med kompisar som har frågat mig varför allt händer mig. Och när jag frågar mamma det skrattar hon bara och håller med. Jag menar allt händer mig. Det spelar ingen roll om det är en bell på en isfläck, att bli utskälld på biboleteket av en gammal gubbe för att jag skrattat för högt eller ramlat helt naken i duschen på ett läger. Jag har massor av berättelser att berätta. Detta kanske beror på att jag gör för hastiga beslut och min ängel inte hinner med mig? För att om hon hade hängt med mig, hade hon väll inte låtit mig ligga helt naken på golvet i duschen och förnedras inför kompisarna?
 
Så tänk efter hur DIN skyddsängel är. Hjälper hon dig? Eller är hon din ovän? Jag vill bara påminna dig att detta förknippar jag inte till någon religion eller något liknande. Bara helt vilt tänkande i Mathilda Karlssons huvud. (där allt möjligt kan komma upp)
 
Solen tror jag gör alla människor glada.
 
Hur som helst så har jag kommit in i en fantastiskt positiv inställning. Jag insåg det imorse när jag åt frulle. Fasen vad gött livet är ändå. Och det är det ju! Sedan har man ju sina dalar. Mitt humör och liv är en hel berg och dal bana. Jag är en väldigt svängig person - vilket jag har insett de senaste att det borde vara sjukt jobbigt att umgås med mig. Ena stunden är jag helt kär i livet, och andra studen hatar jag det och vill gräva ner mig. Tex idag. Jag går till skolan, ler mycket, försöker sprida lite glädje, njuter faktiskt av juridik lektioner och påminner mig själv att jag har så himla fantastiska vänner! När klockan närmar sig två/tre går mitt blodsocker och hela kroppen ner sig. Jag känner mig trött, ont i huvudet och helt yr. Hela kroppen började bli super varm och jag kände hur kroppen ändrade färg till de röda skenet. Tror att alla kände i min panna (jag bad alla göra det, när jag är sjuk så ska alla veta det och jag tycker riktigt synd om mig själv) Då går mitt humör från att vara positv till att vara negativ. Sedan när jag kom hem var jag jätte pigg igen.. Konstigt! That´s who I´m!
 
Hoppas att just DU har haft en fantastisk tisdag och tänkte nu ge dig en liten uppmuntran, ja DIG. Imorgon när du vaknar, tycker jag att du ska tänka efter. Försök att tänka. "Wow nu kör vi onsdagen, show me what you got". Eller som det står på en utav mina tavlor "BE AWSOME TODAY" Jag tror att hela livet och din utrstålning blir så mycket bättre om du tänker positivt. Allt blir bättre! Du bemöter människor på ett bra sätt, du får förhoppningsvis tillbaka den gläjden och din kropp mår bra av det. Nu ska jag ställa mig i duschen! Gör onsdagen imorgon till en super bra dag. Kram!
 


Att vad jag älskar Skype

2014



Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Det är måndag och vädret ute är sådär riktigt ruskigt, kalt och kallt ute. Lampan i fönstret ger mer mysighet än vanligt och min rosa filt värmer gott min kropp. Dammtussarna ligger som ett täcke längs golvet. Det så kallade lösa dammet täcker alla mina öppna ytor inom rummet så som mina fönsterbrädor och hyllor. (för att inte glömma mitt skrivbord och min byrå)
 
Där slutade min oerhört vackra beskrivning av min tillvaro. Faktum är att jag måste städa mitt rum. Helst idag. Det är inte kul att som städare och perfektionist ha dammtussar överallt och inte känna den där härliga "åh nu är allt rent här"-känslan.
 
Idag har jag skypat med Tilda! Tilda befinner sig nu i Spanien och är där som utbytesstudent. Hon är och har alltid varit en så enormt stor inspirationskälla. Tanken av att hon går i skola i Spanien och bor i en spansk familj är ju bara super coolt! Sjukt modig och frän är hon. - vilket hon alltid har varit. Vi har gjort alla konstiga grejer i vår barndom. Allt ifrån att ha flytt till en hästhage med känslan i form av någon konstig rädsla till att ha kommit på hur man kan göra konstgjorda fisar. Tilda skulle jag säga är en sån vän som alla borde ha. Hon är så sjukt involverad i hennes vänner och vill de alltid väl. Hon är en utav de få vänner jag har och har haft som har varit så ärlig på ett mycket bra sätt. Hon är även den som jag har fått sånna sjuka skrattanfall med. Efter 2 timmar och 20 minuter med konstant prat i Skype kände jag mig så sjukt tillfredställd och glad. Man blir liksom glad av Tilda! Så nu önskar vi alla henne all lycka till, till de sista månaderna. Du kommer klara det så sjukligt bra Tilda! Var bara dig själv så kommer det gå PRIMA! Skickar en kram i tanken!
 
Har vissa bilder som jag tog när vi chattade på msn. Mycket snyggt gjort i paint.
Mathilda och Tilda 11 år kanske?
 
 
Följ gärna hennes resa här på hennes blogg. http://miserableandmagical.blogg.se/