Self confidence

2013Har du någon gång tänkt på hur ditt självförtroende kan varieras beroende på vilken miljö eller vilka människor du är med? 

Det har jag! Varje dag. Hemma i mitt hus känns det som om jag skulle kunna göra precis vad som helst. Jag känner mig så otroligt trygg! Dels i omgivningen men också bland personerna som bor här. Min familj. Det finns liksom inget pinsamt här inte. Alltså hemma hos mig känns det som jag skulle kunna göra precis vad som helst. När jag står och övar inför en redovisning framför min spegel känner jag mig så jäkla bra,cool och allt. Oavsett vad jag har på mig, vad jag pratar om eller hur jag mår så känner jag mig ändå alltid så bra. På morgonen när jag sätter på mig kläder kan jag säga till mig själv "Wow! Fasen vad snygg du är idag Mathilda". Men när jag sen kommer till skolan har jag inte samma känsla. 
 
Känslan övergår på något sett till ett "vanligt självförtroende". Självförtroendet hemma är inget självförtroende, det är en självKLARHET på något sätt. Hänger du med? När jag senare står på skolans toalett i precis samma kläder kan jag ibland fråga mig själv varför jag tog på mig det. Eller som när jag väl står där framme framför klassen så har jag inte samma tro på mig själv. Det är som att mitt rum är omringat av en massa mjuka rosa samett väggar där jag kan säga precis vad jag vill, tycka precis vad jag vill osv. 
 
Ibland har jag super bra självförtroende och ibland är det som att jag inte har något alls. - vilket jag tror att vi alla handskas med. Grunden i det här tror jag sitter i hur trygg man är i sig själv. Om man är otrygg blir man osäker. Om man är trygg kan man ibland handskas mer med självförtroendet.
 
Det som du, ja DU, måste komma ihåg, är att du är så fantastiskt bra precis som du är! Du behöver inte göra dig till för att känna dig med i gänget. Byt gäng om du känner så hela tiden, för då är det inte rätt. Vi är alla människor och så otroligt fina precis som vi är. Om alla hade dessa tankar i huvudet skulle vi inte ha problem med självförtroende. Tänk vilken underbar värld vi skulle leva i då. 
 
Vad lär vi oss idag? Jo vi lär oss att alla är speciella och jätte viktiga som vi är. Dåligt självfötroende i en viss siutaton är inte hela världen, men om du alltid känner så måste du tänka om och inse hur fin du är. För det är du! De vet jag. 
 
Ta och lyssna på den här låten.http://www.youtube.com/watch?v=u5xKkkvVOv0 
Jag säger som Tyler Hilton, jag tror på dig! 
 
/ En stor fet omhändetagande kram till DIG från mig Mathilda Karlsson
 
 Du är en underbar människa. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?