Just nu i detta nu

2013- NU FÅR LIVET TA OCH VÄNDA SNART! JAG BLIR TRÖTT PÅ DET HÄR! Skrek jag högt och tydligt på gatan när jag och min mamma gick in till huset från bilen. Efter ett långt snack på garageuppfarten med tårar och en dras med känslor tog mina känslor över min
 
Just nu befinner jag mig som i en dal. Det känns som att livet går emot mig. Inte mycket som stämmer. Jag liksom bara knuffas tillbaka. Hela tiden. Som om någon trycker tillbaka mig när jag har gjort något. Men man måste tänka att, hur dessa dalar kan det bara bli bättre! Det är det som gör livet är så farsinerande faktiskt. Tänk om allt hade varit super bra hela tiden, då hade man säkert ändå inte varit glad. Så vänner, ni som kanske också är i min situation då man funderar på vad han vill en där uppe, detta är helt okej att känna! och det kan bara bli bättre!!! 
 
Har märkt att jag nästan bara skriver här när jag känner mig nere. Så ska det ju inte vara! Ser att det är ändå några som är inne här, och varför ska ni mötas av nedlåtande inlägg och texter. Absolut, vi kan inte bara ha glada grejer här heller. Min blogg vill jag ska spegla mitt liv. Och mitt liv är inte en dans på rosor. Serisöt! Vet inte hur många gånger jag har frågat mig frågan "Varför händer ALLT mig?". Jag är med om ALLA konstiga grejer. Får en dildo av killarna i klassen, får räls IGEN, välter ut städvagnen på jobbet och massor mer. Men sen har jag självklart fina och otroligt glada situationer också. Det är väll det som är charmen i det hela. Därför vill jag ha en blanding här.. 
 
Det är fredag och jag sitter här på mitt rum och har pluggat endel. Plugget tar väldigt mycket tid just nu. (Läs all) Inlämningar, presentationer, prov och stora projekt. Inte nog med att jag har ångest över hur jag ska hinna med allt, så kom vår syokonsolent in idag. Hon frågade oss om det var någon som visste precis vad dom skulle göra efter studenten. Fyra räckte upp handen! Vad ska jag göra? Vart ska jag plugga? VAD ska jag plugga? Mycket stora frågor i huvudet. Jag har alltid haft en lite suddig plan på vad jag ska göra. Och jag har alltid intalat mig själv att jag absolut inte ska plugga direkt efter gymnasiet, för att det skulle jag inte alls klara av. Tills jag idag fick reda på att jag har större chans att komma in om jag söker direkt efter studenten.. Svårt! Ska gå på massor av mässor nu för att få bra information om allt så jag blir mer klar om vad jag vill! 
 
 
Undra vart jag är om tre år. Sitter jag och pluggar till en tenta? Är jag i USA och lägger gulliga barn? Eller sover jag för att jag ska jobba dagen därpå? Spännande! Fundera du på vart du är om tre år. Det kommer hända mycket på tre år och det är så förbaskat häftigt! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?