Att jag älskar bilder

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Idag är det bilderna som får tala.
Här kramar jag om min aldelles egna VD. Ser dock ut som jag stryper henne.. Kanske var efter ett lönesamtal?
Träffade bästa Beckis under sommarlovet, kommer ihåg att jag kände mig så otroligt inspirerad när vi sa hejdå! Vilken power den där tjejen har.
Ebba Engström, vilka minnen vi har!
När jag tänker tillbaka på den här situationen kan jag inte sluta skratta. Det här är Jossan, jag tror inte du vill veta vad konstiga saker vi har gjort. Det här är ett exempel. Vi hade tränat i spöregn, så när vi cyklade till mig och hon skulle släppa av mig kom vi på en strålande idé. "Men vi är ju dygnsura, så det skulle ju inte spela någon roll om jag lägger mig på gatan nu, JA GÖR DET JAG HÄMTAR KAMERAN". I love it!
Grr, raowr!
Världens, då menar jag världens bästa Tilda befinner sig just nu i Spanien och är utbytesstudent. Vill skicka många tankekramar till henne och jag saknar henne! Hon är en stor inspirationskälla den där Tilda!
Fantastiskt bra start på mitt sista sommarlov med bästa tjejerna!
Sofia är min stöttepelare, underbart att få träffa henne i skolan.
Powergänget sitter på picknick och pratar livet. Vill tillbaka till det är nu, nu nu!
Oj oj oj vem var det som fyllde år här?
En sen kväll på Mallis med Bergman. Hon skriver dagbok och jag har för mig att jag läste. Även här blev det mycket djupa tankar om livet. Underbart!
 
Vi försökte vara fina?
Göteborg med girlsen.
Pusssss!
 
 
 
Nu gör vi nästa vecka till en bra en! Wow!


Fredagspodden

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Lyssnar du mycket på olika poddcasts? Eller lyssnar du inte alls? 
För drygt ett år sen upptäckte jag den underbaraste appen av dom alla. Nämligen poddcast-appen. Vet inte riktigt hur jag kom in på Amanda och Hannas "Fredagspodden", men jag hittaden den och blev bokstavligt talat kär i den. Vilka fantastiska människor! De pratar i  runt 40 minuter om allt! De tar upp viktiga saker och är så sjukt bra på att dra liknelser till riktiga livet. I den podden jag lyssnade på sist, berättade Amanda om att hon och Alex inte har en aning om hur dom har det i sitt källarförråd. De lägger bara ner grejer där och hon känner att hon måste ta tag i det där. Så drog dom en liknelse till att alla har ett förråd i källaren som bara står. Man har saker som man vet att man borde göra någonting åt, men som man ändå inte får tummen ur och gör det. Fantastiskt! Så jag tycker att du ska lyssna på dom, du kommer inte bli besviken! 
 
 


23 november 2013

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Detta inlägget kommer jag fokusera på vart jag befinner mig i livet. Det kan låta djupt och väldigt flummigt men just nu känner jag att jag behöver skriva av mig. Skriva ner allt som befinner sig i min hjärna. Den blir bara större och större och därför behöver den rensas ut. Anledningen till att jag skriver här är för att jag har ett så enormt stort bekräftelsebehov, inget annat. 
 
För det första, idag har jag stått på en "tjej-dag-på-bilprovningen" och visat två Honda bilar med fyra timmars sömn, vilket var spännande.. Jag och min mor fick i uppgift att åka på det här uppdraget för att det skulle bli sjukt mycket folk. På fem timmar kom det fem bilar ungefär. Vi hade radat upp med en provkörningsbil, massor av broshyrer, pennor och pluggat in hur många hästkrafter det är i vilken bil osv och så kom det knappt någon. Pinsamt är bara förnamnet, men det gör oss en erfarenhet rikare. 
 
De senaste dagarna har jag fått så sjukt mycket olika intryck. Har träffat mycket människor i olika situationer och min hjärna har inte kunnat varva ner de senaste dagarna när jag ska sova. Allt bara åker runt i huvudet.Är det inte ganska svårt ibland att anpassa sig själv till olika människor? Med vissa personer kan man bete sig så, med andra på ett annat sätt osv. Jag har skit svårt med sånt där! Och detta ger mig ångest. 
 
Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit om prestationsångest på den här bloggen. Det är många iallafall. Nu inför balen granskar man sin kropp extra noga. Kroppen i sig måste bli mycket mer fastare, finnarna i pannan MÅSTE försvinna, rälsen bör vara borta och hur ska jag göra med finnarna på ryggen? Alla dessa krav man ställer på sig själv kan sluta med en lång roman, om man heter Mathilda. Och det är inte bara utseendet utan det är allt! Du ska hinna med och jobba, träna, vara fin och samtidigt vara en skit bra vän som tar hand om allt mellan himmel och jord. För att inte prata om skolan heller. Vilken otroligt stor "krav-faktor" det är!! Jan Björklund har nog inte förstått vilka enorma krav han ställer på alla elever med det nya betygssystemet. Absurt! Hur många barn idag är det som inte mår bra egentligen? 
 
 
Jag både älskar och hatar den positionen jag är i livet nu. 18 år är både på gott och ont. Det är nu jag vet precis hur jag vill ha allt, jag börjar förstå hur världen är uppbyggd och som säkert mina föräldrar skulle beskriva mig - själv är bäste dräng. Jag vill ha allt på mitt sätt! Det är jätte svårt ibland. Vet inte hur många gånger jag har tänkt att det skulle varit så skönt och bo själv. Flytta hemifrån. Bestämma ALLT själv! I juni 2014 tar jag studeten. Själva skolarbetet har jag inga problem med att sluta med, men det här att jag släpps ut i världen som en "nobody". Har tänkt på det på senaste tiden att, när man går i skolan har man väldigt mycket serverat. Du vet att du ska gå i skolan många år framöver. Du tillhör en klass och är en viss person i den klassen. Vad händer när du slutar gymnasiet? Du sparkas ut i "den riktiga världen" och vem är du då? Jag tror, att det är då du med egen hand skapar dig själv. Du skapar den Mathilda du vill vara. Men det borde ju vara hur svårt som helst.. 
 
Som du kanske märker har ångest blivit som en vardag för mig. Detta sinnesstillståndet tror jag finns hos varenda människa, men vissa lär sig att hantera det på ett bättre sätt en andra. Ge din själ en kram, gör något som du tycker om! (jag kramar om min själ just nu, lyssnar på Gavin Degraw, bloggar och kollar på bilder på mig själv) 
 
Puss!