i detta nu

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
 
USCH! Sprack av glädje

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Igår var det torsdag. 
 
På torsdagar har vi två långa pass med företagsekonomi och marknadsföring. För ovanlighetens skull så skulle treorna komma in och filma oss.. I deras samhällskunskap hade de fått någon uppgift att filma. De skulle filma en jätte stökig klass och en jätte ordentlig klass. Vi ekonomer skulle vara den jätte ordentliga klassen.. De bad oss att sitta varannan kille och varannan tjej, lägga alla böcker i fin ordning på bänken i vänstra hörnet, gå in på ett led i klassrummet, inte sätta oss förens min lärare hade sagt varsågod och sitt och osv. Under filmningen skulle vi lämna tillbaka ett läxförhör, och ha ett klassråd där vi skulle bestämma om vad vi skulle göra på en klassdag. Eftersom vi skulle vara den ordentliga klassen skulle vi föreslå bl.a. Tekniska museet, Vasa museet och sådant. Vi hade bestämt innan vilka som skulle säga vad och resten skulle bara räcka upp handen för att de skulle se ut att många hade förslag. Min lärare skulle memorera alla som skulle få säga. De som skulle säga visste vad de skulle säga osv.
 
Hänger du med? Så stog treorna i ett hörn och filmade. Vi gick in fint och tysta. Lämnade tillbaka läxförhöret (som ALLA hade gjort.. haha) och satte oss. Sedan var det dags för klassrådet. Många räckte upp handen. B.la. Emma och Amanda. Det var Amanda som skulle säga Naturhistoriska museet och Emma skulle bara räcka upp handen, inte säga något. Men så pekade min lärare på Emma och frågade om hon hade något förslag. Först började hon fnissa lite och sedan löste situationen med: 
- Naturhistoriska museet hade varit trevligt! 
Min lärare skrev upp det på tavlan och Amanda började små fnissa hon med. Jag själv tyckte det var så FÖRBASKAT kul. Så jag började få en skratt-känsla i magen. Den blev bara större och större och jag kände att jag snart skulle spricka. Min lärare fortsatte och frågade då AMANDA. Amanda började skratta och min lärare insåg att hon hade gjort fel.. Men hon föreslog Schack-tävling och på så sätt löste sig allt. Precis när min lärare frågade Amanda igen så sprack hela jag. Läpparna kunde inte motstå det roliga som hade hänt. Det var såååå kul!!!! Och där skulle jag sitta och var helt knäpp tyst. Jag trodde att de skulle bryta så jag började ju as garva. Men det gjorde dom inte!! Utan de fortsatte. När man sedan hörde signalen på videokamran betydde det att det var slut nu. Hela klassen började as garva. Det var såååå kul!!!!!!!!! 
 
Med det här inlägget vill jag bara säga att jag älskar de här situationerna när man egentligen inte får skratta men man måste. Den paniken. Och den här känslan att de kommer, de kommer! HAHA! Love that feeling.
 
 
Försökte hitta någon bild när jag är i den här, snartskrattarhonsitsen. 


15 days

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Snart är jag där. VAD JAG LÄNGTAR!