Onsdagslistan by HANAPE

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">

Hur har din dag varit?
Bra! Hann med mycket på fadderföretaget, har pluggat klart på oppositionen med Beckis och ätit god glass med vänner och pratat problem. När jag kom hem, blev det dock lite värre.. Har ätit glass igen, massa mackor och chokladbollar. Och så har jag inte börjat med något plugg heller.. Röv. Jag som har gjort en fin liten lista vad jag skulle göra idag.. 

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Filip eller Wilma

Vilket är ditt största beroende?
Just nu är det att jag tar så himla mycket kort på mig själv. 

Vad gör du när ingen annan ser?
Sjunger, posar extra mycket i kameran och håller inne magen framför spegeln. 

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Haha vilken fråga. 

Vad beställer du på krogen?
JAG ÄR INTE 18 år ÄN. Påminn mig inte mer nu, snälla du..

Vilken är din största skräck?
Döden. Om någon i min närhet dör. 

Hur gör man för att ragga på dig?
Bl.a. att få mig att skratta kanske? Men kan även bära ett fint leende på läpparna ge mig komplimanger. 

Vad har du funderat över på sistone?
Livet. Jag har varit så djup på det senaste. (I lovet it). Hur fascinerande livet är egentligen. 

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
När jag fick torka upp skit på väggen på en toalett. 

När skäms du?
Jag skäms inte så ofta, utan jag tycker mer att vissa situationer är pinsamma. - då blir jag röd i ansiktet. Men jag kan bli röd i ansiktet utan någon anledning också. Det är så konstigt det där. Och om du vill vara vän med mig, berätta inte för mig att jag är röd. De personer som ofta påpekar det, är ofta osäkra och vill trycke ner en. Då är jag heldre en stark tjej med ett rött ansikte. 

Jag skäms liksom inte när jag lägger upp en bild på min blogg där jag visar hela mina FARMORS TROSOR! 

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Haha, ja det var ju det.. Snälla lilla vänner, jag är fortfarande inte 18 än. 

Vem är den mest kända människa du talat med?
Oj, vilken svår en. Jag har chattat med Andreas Wijk på facebook... haha! Ne men jag har nog inte pratat med någon känd person faktiskt.. Gymnasiechefen på ED giltras inte va? ;) 

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Fasen! Röv! Ååmeeeeee! Ajaaaha! Gött!! 

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Nej. 

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?

Att jag går upp allt försent på mornarna. 

Vad gör du när du är ledsen?

Senast jag var ledsen, tog jag tåget hem vilket innebär att jag gick en bit hem. Då satte jag i mina hörlurar i öronen och grät. Men annars brukar jag lägga mig på min säng och gråta. Om jag inte är på "gråt-humör" brukar jag prata med min mamma. 

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?

En snygg glittrig BH med lite push i. 

Har du någon gång slagit någon?
Jag har SORGLIGTVIS inte varit med om något slagsmål.. Men min lillasyster har fått några slag på sig genom åren..

Vad ser du fram emot just nu?
Att sova i min älskade säng. En del ur min ryggsäck

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Har du någon gång varit med om att något så fruktansvärt äckligt, men du måste ändå fixa det? Jag hade tänkt att berätta vad som hände mig i helgen.. Det är inte alltid lätt att vara en städare i alla lägen. Men ack vad många skratt man får med sig. 
 
V A R N I N G  F Ö R  K Ä N S L I G A  L Ä S A R E
 
Jag städar som sagt. Det är ett mycket givande jobb där jobbet verkligen gör skillnad. - vilket är det bästa med jobbet. När man kommer till ett ställe, är (förhoppningsvis) det alltid mycket finare när man går därifrån. Hur som helst så var det min helg i helgen, vilket innebär att kliva 05.15. 
Allt gick super bra. Man har vissa saker som man ska städa först osv. Och det sista man ska göra innan man går hem, är att kolla till toaletterna igen. Se till så att det finns toalettpapper, se så inte någon har kastat runt med papper (som de flesta brukar göra) och helt enkelt bara kolla till det. Så jag satte nyckeln i dörren och drog upp dörren. Jag möttes av en doft, oj förlåt, stank som osade i den trånga lilla toaletten utan fönster. Blicken fastes genast på toaletten där locket stod uppfällt. Hela den vanligtvis vita toalettringen var helt brun av BAJS. Någon måste alltså ha skitit så mycket att det ha stänkt upp på hela ringen. Eller så har den här personen tagit i sitt egna bajs och kletat ut. För på golvet och på väggen fanns det också spår.."Detta händer inte mig, snällaaaaa", tänkte jag för mig själv. Det var den bland den värsta toaletten jag har städat i hela mitt liv. Jag gick genast ut till min städvagn och försökte se vad som man kunde använda..
- Det är nu man inte vill vara en städare, sa jag till de andra som jobbar på stället. Kvinnan som också jobbar där klev in och berättade att de hade varit med om ÄNNU värre saker här.. Så det var inte så farligt, enligt henne. Men hon led med mig. Med spray flaskan i högsta hugg började jag inta utmaningen. Och jag fixade det! Wow! Kan säga dig att när jag kom hem slängde jag av mig kläderna och ställde mig i duschen. Men ack vilka erfarenheter jag får på mitt jobb. I love it! 
 
Med det här inlägget vill jag säga att ibland måste vi göra saker som vi inte vill. Och på något sätt så fixar vi det, och det blir som en erfarenhet du kan lägga i din ryggsäck. Mitt mål är att kunna ha en proppfull ryggsäck full av erfarenheter, allt i från hur man torkar bajs på en toalett till hur man lagar en god skinksås med pasta.. 


Picture of the day

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">