The queen of YOU

2013Den där frasen "Tiden går så fort" har gnagt mycket inom mig de senaste dagarna. Jag går sista året på gymnasiet. Det är ju helt sjukt. Nu de sista dagarna har vi haft julavslutningar. - pysslat, tittat på film och fått reda på provresultat. Och jag har verkligen insett att tiden går så sjuktligt fort. Första dagen på gymnasiet känns som en vecka sen.
 
Det är både rädsla, glädje och oändligt mycket spänning med att bara ha en termin kvar av mitt obligatoriska skolår. Ena sidan av mig tycker det är fantastiskt skönt att få komma ut i livet, slippa det ständiga plugget för en period och bara få njuta av att hitta sig själv. Bli på riktigt vuxen liksom! Den andra halvan av mig känner en väldigt stor känsla av tomhet och förvirrning. Inte ha en klass att tillhöra. Jag kommer liksom inte tillhöra något. Bara vara jag. Lilla lilla jag kommer ut i den stora världen.
 
Tiden går alltså sjukt fort! Men tur är väll det. Jag ska verkligen försöka ta vara på den sista terminen nästa år med min klass. <3 Njuta av varje lektion jag har och riktigt ta vara på all tid. Det tycker jag vi alla 95:or ska göra. Försöka suga åt oss känslorna som en svamp i en hink med vatten. För när allt det är slut, då tror jag att vi kommer sakna det rejält mycket.
 
En liten Mathilda börjar bli stor.
 
Sedan tror jag det väldigt viktigt att nu under vårterminen (och för alla människoro oavsett om det är vårtermin eller höst, din sista eller första eller om du inte ens går i skolan) att försöka hitta sig själv. Hitta den man vill vara. Försöka bli sin egen drottning! Det tror jag är oerhört viktigt! För hur ska du annars kunna tillfredställa dina vänner och vara en bra person i helhet om du inte gillar dig själv och ser dig själv som en power kvinna? Jag vet att det finns inom varenda människa. Vissa visar den där powerkänslan mer än andra. Men jag tror verkligen att alla har den i hjärtat. Så vänner, visa världen vilka fantastiska personer ni är! Oavsett om du är lång, kort, smart eller inte, du är fortfarande DU! DU DU DU!
 
Så bli din egen drottning så tror jag att livet ger dig en väg till det bättre.
 
KRAM
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?