Städaren no 1

2013Och där landande jag i den utsltina skinnfotäljen med fötterna på fotpallen, en filt om mig och en skål med godis framför mig. Känslan i hela kroppen är väldigt härlig.
 
Ja härlig är nog det bästa ordet som beskriver mina känslor just nu. Jag har nu mitt sista jullov i hela mitt liv. Fantastiskt! Fruktansvärt! MEN. Det är ett stort men bland alla dessa känslor. Det finns en psykologi inlämning som spökar och trycker ner en lite. För att vara ärlig, så har jag varit vääldigt lat och inte gjort klart en inlämning om social psykologi och sektpsykologi. Så det tänkte jag ägna tiden åt nu. Det ska faktiskt bli riktigt skönt och mysit att skriva om det nu.
 
Man har ett slags ro i kroppen nu. Ett lugn som är väldigt skönt att ha. Slippa gå till skolan och gå på massa lektioner. Faktum är att jag ska faktiskt jobba endel på lovet. Städa städa städa. Om jag inte helgjobbar ska jag jobba "vanligtvis" inne på jobbet. Städa trappor, toaletter och kontor. Men det är för roligt mitt jobb. Var hos min faster igår och lämnade av lite julmat till deras frys, då hon nämnde något om jobbet. Då fick jag en sån "åh-vill-vara-där-nu-och-jobba-istället-för-att-gå-i-skolan" känsla. Du vet man städar tillsammans med så underbara personer. Sitta och skrubba i ett studentkök och prata killar, utelivet eller kanske till och med livet? Och samtidigt göra det som jag brinner mycket för. - Att städa. Jag vet att det låter jätte konstigt, men jag älskar det! Att få göra något till det bättre. Se skillnaden! Oavsett om det är en spis, ett golv eller en kran så känslan av att det blir RENT,SNYGGT och FRÄSHT får jag en kick av. Kanske man ska jobba med det istället för ekonomi i framtiden? hm..
 
Och vips så har det här inlägget åkt från att försöka skriva en avslutning om att jag ska skriva en inlämning till ett långt dokumenterande konstaterande att jag älskar mitt jobb. Hursomhelst ska jag försöka skriva klart på inmälningen nu för att sen kunna njuta av lovet.
 
Funderar på att höra en liten "års resumé" om mitt 2013.. Vi får se.. :)
 
Hoppas just DU får ett super bra lov, arbetsvecka eller varför inte liv? Puss!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?