"De tre jönköpings tjejerna från Erikdahlbergsgymnaseit har startat ett utav världens mest etablerade företag, möt tjejerna i vår stora intervju där de berättar hemligheten kring affären"

2013Nu ska vi drömma oss bort lite.

Om vad ska vi säga? 15 år. 2028! Jag är alltså 32 år. Då kommer jag att ha civilekonom-utbildningen i bagaget. Jag kommer vara sådär supermegabra på siffror, aktier, fonder, räntor och allt vad det innebär. Stockholmsbörsen ska liksom vara min startsida. Jag jobbar nu på Maliam Business and Invest AB. Det är ett investmentbolag med huvudkontor i Göteborg eller Stockholm. Företaget ska inte vara börsnoterat utan vi ska äga aktierna. Jag är delägare tillsammans med Amanda och Linn.
 
Här är ligan! Och jag är välmedveten om att de här tre tjejerna ser väldigt porriga ut. Och då menar jag den övre bilden ;)
 
Vi investerar i andras idéer så de kan få följa sin dröm och driva sitt företag. (men endast om vi alla tre tycker det låter som en bra idé) Vi driver också en verksamhet liknande lyxfällan. Bara att vi inte gör ett program om det. Utan vi erbjuder en tjänst. En tjänst där vi har rådgivare som hjälper folk med sin ekonomi. När vi har jobbat upp och företaget har etablerat sig rejält kommer vi även att bygga ut verksamheten. Vi kommer även att ha många bra, ambitiösa och engagerade anställda över hela världen. Detta för att vi ska kunna sitta i ledningen och styra verksamheten på olika ställen. Amanda kommer att driva kontoret i USA på södra delen om jag inte minns fel. Linn kommer att befinna sig en vecka i månaden i New York på kontoret där. Och jag kommer att befinna mig hemma i Göteborg och fixa och trixa.
Vi tre kommer åka runt och föreläsa runt om i Sverige och kanske till och med i utlandet? Vi kommer att föreläsa dels om privatekonomi men också vår väg till framgång. En föreläsning som vi har redan idag bokat, är hos ekonomiklasserna på ED. Vi kommer att göra föreläsningarna där gratis för att det är vårt lilla "hem". Då kommer vi även kräva den största aulan som de har. B109. På lunchen mellan föreläsningarna kommer vi att bjuda våra gamla lärare och säga:
- Det är lugnt, företaget bjuder!
Under lunchen kommer vi sitta och skratta åt oss själva när vi pratar om hur vi var på gymnasietiden. Hur vår samhällslärare krävde att vi skulle gå fram inför hela klassen och göra massa saker osv.
 
Detta är en förläsning som vi kan ha klockan 12.00 på en vanlig tråkig måndag..!!!!!!!

Vi kommer att vara välkända inom vårt yrke och bransch. Men inte liksom kända så att vi är med i Hänt Extra.. Vi kommer att vara kända för att vi är bra, vågat satsa, vårt välorganiserade företag som går med oändligt mycket vinst och så vidare. Det är också väldigt viktigt att berätta hur vår klädsel kommer att vara. I våra garderober kommer det vara fullt av kjolar, klackar, klänningar, kavajer och vi får inte glömma skjortorna. Klädkoden kommer att vara classic chic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillbaka till den tråkiga verkligheten. Här sitter jag med inte alls en så stor lön, i habo, i ett par slitna jeans, flötigt hår och har inte ens tagit studenten än.. Men vad jag älskar att drömma mig bort. Det här är en väldigt stor dröm jag delar med mina tjejer. Företagsidén kommer säkert att utvecklas fram och tillbaka. Hade varit så fruktansvärt kul om det blev till verklighet. Vem vet? Den som lever får se ;)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?