Årsresumén som..

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
... inte kommer innehålla karriärsmål, snygga modellbilder eller stora ögonblick. Ja jag har kollat runt på Blondinbellas och Kenzas årssammanfattningar. Herregud! Blondinbella (som är min förebild och idol för övrigt om du inte har märkt det) berättar för varje månad vad som hände i hennes bolag osv. Jätte intressant enligt mig. Hon berättar också det stora ögonblicket när hon blev gravid. WOW! Och så har vi sveriges snyggaste kvinna. Kenza. Hon visar i sin sammafattning genom bilder hur hennes år har varit. Proffsiga modellbilder som hon har genomgått under året.
 
STOP
 
Vad ska jag komma med? Jag har varken fyra bolag att berätta om eller ett ansikte som har varit covergirl över hela landet.. Jag är fortfarande tjejen på landet med räls, finnar och som pluggar mycket. Vad ska jag berätta och visa? Aja hur som helst ska jag försöka visa mitt 2013. Det har ju ändå hänt lite.. :)
 

Ta dig en kopp varm choklad så länge.. Så fixar jag bilderna till sammanfattningen!
 


Städaren no 1

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Och där landande jag i den utsltina skinnfotäljen med fötterna på fotpallen, en filt om mig och en skål med godis framför mig. Känslan i hela kroppen är väldigt härlig.
 
Ja härlig är nog det bästa ordet som beskriver mina känslor just nu. Jag har nu mitt sista jullov i hela mitt liv. Fantastiskt! Fruktansvärt! MEN. Det är ett stort men bland alla dessa känslor. Det finns en psykologi inlämning som spökar och trycker ner en lite. För att vara ärlig, så har jag varit vääldigt lat och inte gjort klart en inlämning om social psykologi och sektpsykologi. Så det tänkte jag ägna tiden åt nu. Det ska faktiskt bli riktigt skönt och mysit att skriva om det nu.
 
Man har ett slags ro i kroppen nu. Ett lugn som är väldigt skönt att ha. Slippa gå till skolan och gå på massa lektioner. Faktum är att jag ska faktiskt jobba endel på lovet. Städa städa städa. Om jag inte helgjobbar ska jag jobba "vanligtvis" inne på jobbet. Städa trappor, toaletter och kontor. Men det är för roligt mitt jobb. Var hos min faster igår och lämnade av lite julmat till deras frys, då hon nämnde något om jobbet. Då fick jag en sån "åh-vill-vara-där-nu-och-jobba-istället-för-att-gå-i-skolan" känsla. Du vet man städar tillsammans med så underbara personer. Sitta och skrubba i ett studentkök och prata killar, utelivet eller kanske till och med livet? Och samtidigt göra det som jag brinner mycket för. - Att städa. Jag vet att det låter jätte konstigt, men jag älskar det! Att få göra något till det bättre. Se skillnaden! Oavsett om det är en spis, ett golv eller en kran så känslan av att det blir RENT,SNYGGT och FRÄSHT får jag en kick av. Kanske man ska jobba med det istället för ekonomi i framtiden? hm..
 
Och vips så har det här inlägget åkt från att försöka skriva en avslutning om att jag ska skriva en inlämning till ett långt dokumenterande konstaterande att jag älskar mitt jobb. Hursomhelst ska jag försöka skriva klart på inmälningen nu för att sen kunna njuta av lovet.
 
Funderar på att höra en liten "års resumé" om mitt 2013.. Vi får se.. :)
 
Hoppas just DU får ett super bra lov, arbetsvecka eller varför inte liv? Puss!


The queen of YOU

2013Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Den där frasen "Tiden går så fort" har gnagt mycket inom mig de senaste dagarna. Jag går sista året på gymnasiet. Det är ju helt sjukt. Nu de sista dagarna har vi haft julavslutningar. - pysslat, tittat på film och fått reda på provresultat. Och jag har verkligen insett att tiden går så sjuktligt fort. Första dagen på gymnasiet känns som en vecka sen.
 
Det är både rädsla, glädje och oändligt mycket spänning med att bara ha en termin kvar av mitt obligatoriska skolår. Ena sidan av mig tycker det är fantastiskt skönt att få komma ut i livet, slippa det ständiga plugget för en period och bara få njuta av att hitta sig själv. Bli på riktigt vuxen liksom! Den andra halvan av mig känner en väldigt stor känsla av tomhet och förvirrning. Inte ha en klass att tillhöra. Jag kommer liksom inte tillhöra något. Bara vara jag. Lilla lilla jag kommer ut i den stora världen.
 
Tiden går alltså sjukt fort! Men tur är väll det. Jag ska verkligen försöka ta vara på den sista terminen nästa år med min klass. <3 Njuta av varje lektion jag har och riktigt ta vara på all tid. Det tycker jag vi alla 95:or ska göra. Försöka suga åt oss känslorna som en svamp i en hink med vatten. För när allt det är slut, då tror jag att vi kommer sakna det rejält mycket.
 
En liten Mathilda börjar bli stor.
 
Sedan tror jag det väldigt viktigt att nu under vårterminen (och för alla människoro oavsett om det är vårtermin eller höst, din sista eller första eller om du inte ens går i skolan) att försöka hitta sig själv. Hitta den man vill vara. Försöka bli sin egen drottning! Det tror jag är oerhört viktigt! För hur ska du annars kunna tillfredställa dina vänner och vara en bra person i helhet om du inte gillar dig själv och ser dig själv som en power kvinna? Jag vet att det finns inom varenda människa. Vissa visar den där powerkänslan mer än andra. Men jag tror verkligen att alla har den i hjärtat. Så vänner, visa världen vilka fantastiska personer ni är! Oavsett om du är lång, kort, smart eller inte, du är fortfarande DU! DU DU DU!
 
Så bli din egen drottning så tror jag att livet ger dig en väg till det bättre.
 
KRAM