En vänlig fråga

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
kan någon vänlig själ ge mig dessa skor? storlek 39 tack. 
 


Djupt

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Hej där! 
 
Har du tänkt på hur olika vi i världen är? Hur glädje kan vara så olika från person till person.. Jag blir glad när en kompis säger att mina finnar börja försvinna, medans andra skulle kanske bli jätte glada om någon på stan sa hej. Vi är alla olika och vi har alla olika förutsättningar. Alla är vi färgstarka själar.
 
Om jag ska vara helt ärlig så har jag precis innan det här inlägget kollat igenom nästan alla mina bilder på min dator. Jag har "sparat ner" tio bilder som ligger som en ikon här nere vid start ikonen.. Förstår ni? Haha! Strunt samma. Det ligger hur som helst tio bilder på mig själv som jag har sparat på min dator. När jag valde dessa bilder lyssnade jag på bra musik. Kändes nästan lite som jag var med i en film. Det här får mig att må så bövla bra! Kolla på massa bilder, antingen på facebook eller på min egna bilder. Det viktigaste är att det har med mig att göra med. Man kan nästan säga att det är som en egoboost för mig..
 
Alla har vi olika åsikter om vad man blir glad av. Och det är ganska intressant faktiskt! Hur extremt olika vi är i världen. Men tänk om det inte va så. Tänk om alla skulle blivit glada för samma saker, hur skulle då världen vara? Du som läser det här har något som du mår bra av och blir glad av. Jag själv tycker att man ska "unna sig" dessa saker som gör att man mår bra. Man ska göra så mycket av allt som gör att man mår bra. Om du älskar en serie? Visst, kolla ett avsnitt om dagen då. För det viktigaste är att du mår bra av det, att din själ behandlas på ett bra sätt. Om det är att umgås med en vän som gör dig glad, träffa denna personen oftare!! 
 
Jag har ganska många olika sätt att må bra av. Men det är olika från dag till dag. En dag kan jag må riktigt bra av att kolla på X-factor. En annan dag kanske jag känner för att skriva, jo men då gör jag det för att sedan kunna lägga mig i sängen på kvällen och känna mig bra. Det är något som jag verkligen vill känna på kvällen när man släcker lampan. Och just nu finns det så mycket oro i min hjärna. Alla skolarbeten, projekt och undersökningar bara åker runt i mitt huvud. Man ska prestera bra i allt! Men sen får man inte ha alla dessa krav på sig själv, för då blir det bara fel. Utan man måste ändå kunna ta allt med en nypa salt. Om man oroar sig för något i onödan är ju det något som man kunde lagt tiden på något roligare istället. Det är en balansgång allt det där. Som livet. 
 
En utav mina egoboostar är min blogg. Min blogg är något som jag älskar att kolla igenom själv. Kolla vad jag har skrivit, vad för bilder jag har lagt upp och helheten. 
 
 
Puss! Nu ska jag fixa fram saker till vår KLASSDAG imorgon. 
 
 
 
 


Räls

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
 
 
Åh åh åh. DEN DAGEN ASSÅ! DEN DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Längtar så in i norden. Men att vänta dör man ej av Mathilda. Åh. 
 
Btw, älskar den där tjejen, vilken tjej. 
 
Puss!