En bra serie

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Har du någon gång varit med om att du ser den klänningen som du köpte för en vecka sedan, hänga på en "gravid-skyltdocka"?
Det har jag. Säg vad jag inte har varit med om.. Efter att jag såg klänningen på gravid-skyltdockan har jag deffinitivt inte använt den. Men vad är poängen? Jag tyckte den var jätte snygg innan jag hade sett skyltdockan.. Och jag kommer säkert använda den igen, det måste jag ju. På något sätt så påverkas vi verkligen av omgivningen.
 
HUR som helst. Jag ville bara säga en sak. Ett tips. Jag vill bara tipsa om en jätte bra serie. Portkod 1321. ¨Kika in på svtplay och kolla. Det rekomenderar jag dig verkligen till. Personligen tycker jag den är jätte bra! Så smidigt att det är avsnitt som är runt 10 minuter långa, perfekt! Nu är den ju dock slut, men gå in och kolla nu. HA DET GÖTT!
 


Tankar om något som kan göra det bättre, eller?

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Går vi inte alla runt och fantiserar om saker och ting? Man brukar tänka på saker som man inte har, saker som man önskar sig som man tror skulle göra allt mycket bättre. Det tror jag vi alla gör faktiskt. Haha! Jag tänkte berätta för dig hur jag har gått runt och tänkt i mina tre år som räls-tjej.. Vilka ideér jag hade och vad jag trodde skulle hända den dagen jag tog ut rälsen..
 
Som sagt, jag tror verkligen att vi alla har saker som vi går runt och tänker på. Något som verkligen skulle få oss att må sådär riktigt underbart bra. Om jag bara hade den jackan, då skulle mitt liv bli så mycket bättre. Eller, om jag hade en annan hårfärg skulle alla i hela skolan heja på mig. Känner du igen dig?
När jag bar min räls på mina tänder kryllade det av massor av sånna tankar i mitt huvud. Jag trodde jag skulle få ett så kallat "Carola Häggkvist leende". Ett leende som inte går att få perfektare. Okej nu ska jag inte förlänga hela beskrivningen. Rakt på Mathilda, det kan du vara bättre på att köra på. Jag trodde att killarna skulle skrika efter mig. Nästan som en flock. Som i "Pepsodent White now" reklamen, där hon bara ler så hjälper alla starka killar henne att bära in hennes grejer. Något i den stilen och situationen trodde jag att jag skulle få komma i.
Jag trodde också att jag skulle få mindre finnar, snyggare hår och få snygga läppar. På något sätt så trodde jag att tänderna gjorde allt i hela ansiktsuttrycket.. Visst det kanske dom gör, men ändå inte så..
På mattelektionerna satt jag och tänkte : "När rälsen är borta kommer jag att bli sååå mycket smartare på matte", och såå vidare. Varje gång jag kollade mig i spegeln drömde jag mig bort hur jag skulle se ut. Hur kritvita tänder jag skulle få, och hur världen bara skulle vändas upp och ner till det bättre. Livet skulle bli så mycket enklare, lättare och framför allt, livligare. 
Jag gick runt och skulle försöka se hur jag sen skulle se ut. Med konstiga bilder, roliga redigerade bilder och med ett hopp som fick heta duga. 
 
Men så blev det ju så klart inte. Känner mig nästan lite löjlig när jag tänker tillbaka på hur jag trodde det skulle bli.  Nu efter kan man skratta åt det. Dagen då jag tog bort rälsen gjorde mig nästan lite besviken. Jag hade ju gått runt och fantiserat om den där dagen i flera år, och så kom den. Jag minns att jag tänkte mitt på dagen att "okej, det är nu dagen har kommit. Varför är jag inte glad?" (det är såklart jag var glad, men det saknades liksom något) Mina finnar är fortfarande kvar. Samma näsa, samma läppar, samma öron och samma kinder. Allt är detsamma förutom tänderna. Min kunskap i matte har visserligen förbättrats sen nian men det har verkligen inte något med mina tänder och göra med. 
 
Så nu efteråt, varför gör vi såhär mot oss själva? Varför tänker vi i dom här banorna när vi ändå vet att det inte kommer att hända? På något sätt har det nog med bekräftelse att göra. Att man vill bevisa något som andra i sin omgivning ska vara med om. Vi mår ju bara dåligt av att sätta oss själva i den här sitsen. Så nu tycker jag att vi slutar med dessa tankar och är realistiska. (älskar att jag skrev i förr-förra inlägget att jag var en realist ;;--)) Nu tar vi vara på livet för vad det är. Om jag inte har den där jackan som jag har gått runt och fantiserat om, då har du ändå en annan jacka som fungerar. What´s the point?? Vi får tänka positivt. Allt kan inte alltid vara en dans på rosor. OCH UTSEENDET ÄR DEFFINITIVT INTE DET VIKTIGASTE! 
 
Godnatt! Sov gott mina vänner. Ska jag läsa vad det står för citat i min almenacka den här veckan? Okej nej jag struntar i det. Det hade verkligen inte med inlägget å göra. Tänkte det hade varit en perfekt avslutning om det liksom var i samma spår. - en röd tråd. Men icke! Men du får sova gott inatt och dröm om något som gör dig glad. Jag vet vad jag ska drömma om..... **pling Pepsodent White now reklamen**
 
 


Pinsamma Mathilda träder fram

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
- Då kör vi inga kläder imorgon på idrotten då va? Frågade jag min idrottslärare när vi möttes snabbt i korridoren med fingret pekat på honom. 
- Ääähheee, joo det tycker jag ni ska ha. Svarade han med en skeptisk blick.
- HAHAHAHAH JAG MENAR ATT DET ÄR TEORI IMORGON. OCH ATT VI INTE SKA HA IDROTTSKLÄDER MED OSS!!!!!!!!!! Sa jag och försökte rädda situationen med ett generat ansikte.
 
Ja, det var en dialog som jag har varit med om idag. Det är det som jag kan skriva idag, för att jag har en vän på via skype på den andra datorn. Lillie. Något som jag inte kan, är att blogga och prata samtidigt. Så det får bli ett litet kort inlägg idag. 
 
Hoppas ni har haft en jätte bra dag idag vänner. Snart kommer helgen och det älskar vi. Puss! <3