Westlife

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Idag blir det ingen text till inlägg. Utan idag får ni njuta av bra musik. Hoppas ni har haft en bra dag, och sov riktigt gott nu!


Tjejen som inte är rädd för hästar, men som tycker dom är lite obehagliga

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Igår var en bra dag. Igår träffade jag min bästa vän, vilket innebär att jag mådde sjukt bra och skrattade mycket. Snyggingen nedan.En dag, en dag

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Idag var det nästan över 25 grader varmt och gissa vad för kläder jag gick till skolan i..? Ett par svarta långa byxor och en stickad kofta. Detta jobbiga klädval nu när det är varmt ute. Jag känner mig verkligen inte redo för att visa upp mina vita ben. Jag känner mig inte redo för att folk ska ta sig en närmare blick på min kropp. Men på något sätt vill jag ju det här. Att gå i skolan i svarta långbyxor är verkligen inte okej. Om jag ska vara helt ärlig hade jag på mig min långklänning idag som är knallblå. Jag åt frukost i den och var ganska nära att fortsätta ha den dagen ut. Men i mitt stilla sinne valde jag att ta på mig dessa byxor... Inte okej. Om det är lika varmt nästa vecka måste jag skärpa till mig.
Nu intalar vi själva oss det här: Vem skulle kolla på mina ben? Varför skulle hon/han kolla på mina ben? Och spelar det någon roll vad han/hon tycker? Svar: NEJ. Nu tar vi oss mod tjejer och testar våra gränser. Om hela skolan går med shorts, så skulle det nog inte vara så konstigt om en till började använda det. Vad spelar det för roll egentligen om man är lite blekare? Det är ju inte utsidan som räknas!!!!!!!!!!!!!!!!

Påverkas vi idag inte ständigt om att man ska ta fina bilder? Vi ska ta kort på precis allt vi gör, redigera och sedan lägga upp någonstans. Instagram, twitter, bloggen och andra media grejer. Detta älskar jag, att se folk som verkligen kan sin grej och får den där tråkiga bilden att se ut som nästan ett konstverk. Det finns folk som tar kort på sin frulle och får det att se såååå gott ut. Och det är då man inser att sin egen vardag inte är så fin som alla andras..
Innan idag läste jag alla bloggar som jag brukar läsa. Alla dessa kändisar som tar en bild när de ska träna, eller varför inte när de precis ar gått upp? OCH DE SER SÅ PERFEKT SNYGGA UT SÅ MAN BARA VILL LÄGGA SIG PÅ GOLVET OCH SKRIKA AV AVUNDSJUKHET. De är så snygga! Får till sånna fina bilder utan att ens kalla det "fotodag" utan det kallas "tog en sväng till en park med vänner" och får sånna mega fina bilder.
Nu låter jag som en jätte bitter och är en desperat tjej.. Jag tycker verkligen om folk som tar fina bilder, det gör jag. Och det jag vill komma fram till är att jag vill också vara den tjejen. Den tjejen som tar minst ett fint kort om dagen och sedan lägger in här. För jag älskar ju att redigera, fixa och trixa på Picasa. Men då kommer vi till problemet.. Kamera.. För tillfället har jag ingen bra kamera som tar dessa fina bilder, men det kommer. Jag vill också som alla andra lägga upp fina outfits bilder.


Den dagen då jag gör allt detta som jag beskrev här i detta inlägget, då ni. Någon dag kommer det komma upp några sånna här bilder som JAG har tagit. Lovar dig det. Godnatt finisar, hoppas ni har haft en kanon bra dag