Jag är bara 16 år men önskar att jag vore någons blivande hustru

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">


Bröllop. Att gifta sig, det är något som jag ofta tänker på. Ett val man gör som kommer leva med en resten av sitt liv. Ett val man (förhoppningsvis) aldrig kommer ångra. Tänk dig att välja en person som du ska leva med resten av ditt liv. Mäktigt, coolt, underbart och även häftigt enligt mig.
Jag är nog ganska lillgammal om jag får säga det själv. En dag gick jag förbi en "brudklänningsaffär". Ja du förstår. Kollade in i skyltfönstret och tänkte; En dag kommer jag stå där och välja klänning. Vara sådär riktigt mega kär. Kände mig som i en film. Fick fram fina bilder i huvudet och blev så varm och glad inombords. Hjärtat var riktigt varmt då alltså. Bestämma allt tillsammans med min blivande MAKE. Dukningen, inbjudan, temat jag skulle kunna dra en lång historia här nu. Många tror att jag redan har bestämt hur allt ska se ut på mitt bröllop. Det kan bero på att jag går runt och säger hur allt ska vara men efter att ha tänkt ganska mycket på det är det inte det som är det viktigaste. All dekoration och så. Utan det viktigaste och mest häftigaste jag vet är att man gör verkligen ett konkret val. Ett beslut som kommer följa en i hela livet. Från just den dagen kommer allt man gör vara tillsammans med sin älskare. Okej inte allt men nästan. Bo lån osv. Säger ekonomi tjejen själv. *gör ett coolt tecken*
En utav mina drömmar är att gifta mig. En riktigt stor dröm som jag hoppas jag kommer uppleva en gång. Och att gifta sig händer (förhoppningsvis) bara  en gång med. En dag i hela ditt liv. Jag tycke verkligen det här är så häftigt. För endel är det inte så stort att gifta sig. Utan bara en grej man gör. Men för mig är det en slags tradition kan man nästan säga.
Jag är bara 16 år. Visst låter det som om jag är åtminstonde 25? Haha men lillgammal det skrev jag i början att jag är så det håller jag fast vid.
Just nu sitter det en okysst tjej som bara väntar efter att få gifta sig. Come on boys!En oslagbar tjej helt enkelt

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Idag small det. Hade längtat efter den här dagen ganska länge. Räknat dagar. Räknat timmar. Satte mig på bussen i morse med ett leende på läpparna och med en härlig känsla i magen. Att träffa min allra bästa vän stod på listan. Efter att inte ha setts på mer än en vecka (!!!) så var det dags. Visst vi har skypat, smsat 24/7 och även ringt men det räknas inte va? Nu låter det som om vi bor i helt olika städer. Men vi kanske bor 2km ifrån varandra? Åh. Hon gör mig verkligen glad! Kan inte beskriva med ord hur bra hon är eller hur mycket hon betyder för mig. Oslagbar är vad hon är. Önskar att alla kunde ha en vän som henne. Så fin både på insidan som på utsidan. Vad skulle jag göra utan dig?
Fråga mig inte vad vi gjorde är du snäll.. Eller kan berätta EN sak. Skulle visa henne en konstig blema (om du inte vet vad det är kan jag förklara för dig här i denna underbara parantes. En blema är nästan som en finne fast ändå inte. En blema för mig är som en röd prick som man inte vet vad det är. Denna översättningen är såklart så som jag tror att det är) som jag hade på ryggen. Och plötsligt satt jag på köksbordsstolen med en Lillie över mig för att se vad det var. - Ja, såhär kan det se ut. En vardag i våra liv.

Idag har jag även försökt ta en ny header bild. Men det går inte. Blir så besviken när jag kollar igenom alla bilder efteråt. Det går verkligen inte. Får inte riktigt till det. Blir aldrig sådär riktigt bra som jag vill. Antingen är bilden suddig eller så ser jag helt fake ut. Inte okej. Blir så ledsen. Tyvärr meddelar jag dig nu att du får stå ut med några halv bra bilder tills jag får till den där perfekta bilden. Om det är någon som vill ta en bild på mig är det bara att höra av sig. Haha!


Tha schoool är en bra plats enligt mig

2012Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Engelska. Det är ett språk som har följt mig hela denna helgen. Läst en bok som ska vara utläst i morgon. Denna bok har jag läst med tvång och tyvärr inte med en gnutta njutning. Blod, svett och tårar. Det blir inte roligt att läsa en bok när man vet att man måste läsa ut den under en kort period. - Jo jag vet, vi fick denna läxan för säkert två månader sedan men strunt samma. Engelska är kanske inte mitt favoritämne och jag är inte riktigt så bra på det, så det blir till en stor grej att läsa en engelsk bok, trots att jag valde en utav de lättare. Med "tyda" appen i ena handen och boken i den andra låg jag på min säng och läste för fulla muggar. Dagar som nätter med en tanke om att jag snaart var klar. Bara 190 sidor kvar. Försökte peppa mig själv med allt möjligt, vilket inte hjälpte. I bakhuvudet (alltså riktigt riktigt långt bak) fanns det en bra tanke. En tanke som fick mig ändå att läsa. "Det här är jätte bra för dig Mathilda. Du kommer att bli såå duktig om du läser. Du kommer lära dig en dras med ord och uttryck". Just nu ligger boken jämte mig och är utläst. Nöjd tjej. Nu är det bara det jobbigaste kvar. Att redovisa boken. PÅ ENGELSKA! Men det löser sig. Inte världens största problem liksom. Skönt är väll det?

Idag har jag umgåts med mina kompanjorer. Linn och Emma. Vi har ett projekt i skolan där vi ska ta reda lite på om slangord. Okej där sket det sig. Skulle låta vuxet och riktigt avancerat. Men det gjorde det inte. Komanjorer? Projekt? För att komma till verkligen har vi gjort en power point om slangord. Tre nöjda tjejer satt i en soffa innan idag och kollade på den färdiga power pointen. De log och var så oerhört nöjda. Nästan lite för nöjda.. Satt och diskuterade vad som var bra i den osv. Det vill säga allt. Alla ljudinspelningar, videoklipp och även faktan. Vi har gått in för det här rejält mycket. Att stå i bara kalsonger inför en kamera som zomar in är väll ganska häftigt? Eller att stå och visa heela rumpan (med byxor på) när en kamera också zomar in. Själva power pointen är proffisg, välgjord och helt enkelt bra. Om vi får säga det själva. Nu längtar vi tills nästa tisdag för att visa upp den.
mycket skratt idag. ni är fina ni!