mårapbra

2011Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Då är man nyduschad m.m (HAHA tjej saker, inte för att jag tror att det finns killar som läser bloggen men iaf)  Nu mår jag riiiktigt as bra! Jag borde göra det här oftare, eller alla tjejer borde göra det här. Nu ska jag faktiskt sova. Jag vet klockan är typ lite över åtta men kommer inte kunna somna än, men det hade ju vart skönt att ligga i sängen innan halv nio iaf. Så går det när man jobbar och får gå upp ruskigt tidigt!
Jag hoppas verkligen att ni har haft en bra dag. Och en sak, unna dig ngt idag! Det är du värd.
okej unna dig inte kanske ngt jätte jätte jätte jätte onyttigt så du slutar såhär.. hihi. skämt och sido, sov gott


nöjd tjej

2011Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Dåå har man jobbat sin första dag denna veckan. Känns helt okej. Jobbade ju trots allt med så himla goa tjejer (en av dom var elin) så det var ju as bra!
Längtar faktiskt tills i morgon. Det är så himla kul själva grejen. Man kommer dit, får umgås med så roliga tjejer, städar (vilket jag tycker är kul) och man får pengar. Hur bra som helst.
Men nu är kroppen lite öm och jag känner för att stå i duschen i ett par timmar med ljuus och så. MUMS!
Vill ha sommar nu med min alldeles bästa vän. Åh vad bra allt var där. love you


Mindagibilder

2011Följ min blogg med Bloglovin" target="_blank">
Hahaha älskar att min kamera är så bra..
började dagen med att gå tipspromeand med kusinerna. jag fick bingo. yä
vi rensar vinden så vi fixar alla våra "leksaker". Asså hjäälp vad kul man borde haft när man var liten. Så här mkt häst grejer..
hihi så söta grejer
åååååååååh!! eftersom ni kanske inte känner mig så väl än så kan jag berätta att det är är Tobias. Han är en kissdocka som kan kissa och dricka. Jag fick honom när jag var liten. Och  han älskar blåa kläder. Tänkte att nu när han ska ligga uppe på vinden så måste han ju ha på sig sin overall!!!!!!!!! det är ju kallt på vinden. Hahahahah nu låter det som om jag har haft honom på mitt rum tills nu, men det kan jag säga att det har jag inte!! Även om det hade varit roligt .. ;)
nu ska jag lägga mig. har ju en hel jobbvecka framför mig. puss